jinokomasti mi yardım edin

20140203_164504.jpg
20140203_164552.jpg
beyler yaşım 17 boyum 1.80 kilo 86 normalden fazla kilom göbekliyim eyvallah şimdi benim derdim yukarıdaki resimlerdeki göğüslerim adam gibi bişey giyemez oldum sahil kentindeyim utancımdan denize gitmiyorum.bu şişkinliğin nedenini öğrenmek için horman testi yaptırdım 2 sene önce normal çıktı yine aynı sene gider belki diye göğüs çalıştım ama uctaki yağlar arttı göğsün üst kısmı sertleşti 7. sınıftam beri dumbell falan takılıyorum.sizden ricam bu konunun bilgini olarak ne yapmalıyım kilo vermek istiyorum nasıl veririm lütfen yardım edin

merhaba dostum kılon varsa goguste bıraz sıslık olması normaldır vucudun yaglı, kılo verdıkten sonra durum degerlendırmesı yapman daha dogru olacaktır ama kılo veremıyorsan lıposactıon yaptırabılırsın

Alt gogus calis orta dereceli agirkiklarla uzun tekrarlar yap ve gogusunu hisset yani yansin yaglanmadan dolayi gogsunun alti yaglanmis korkulcak bisey yok

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@atacome abi zamanında çok denedim ama aşırı disiplinsiz olduğumdan hiç verim alamadım[DOUBLEPOST=1408127060][/DOUBLEPOST]harbiden kafam karıştı derste çalışıyorum üniversite sınavına olmasam mı ki ama adam gibi üzerime bişeyde giyemiyorum

Son düzenleme:
Back
Yukarı