adam bana çok itici geldi. ama sırtı gayet iyi. ama bu adamdan daha iyi sırtı olan birçok vücutcu var Dorian yates , Victor martinez , Ronnie coleman , Flex wheeler vb...
bacakları kesinlikle iyi değil. vücuduna hiç uymamış. sivasta yapılan Türkiye şampiyonasındaki yarışmacıların çoğunun bacakları bundan iyiydi.
sırt meselesine gelince, bu adam bence yan yatamıyordur gece dengede durması çok zorgerçekten anormal bir sırt kolları böyle anormal gelişmiş olsa synthol derdik ama sırtta zor
![]()
ya bu nedir bazı arklarda öyle diyor ihtimal varmı?kasları adamı kısıtlıyor.ya bu adamda ne biçim kanat var tuvaletini yaparken büyük problem yaşııyodur heralde eli arkaya pek döncek gibi durmuyo![]()
Dorian Yates den sonraki en iyi sırt bu.
1.93 boyunda, yaşı 43 diye hatırlıyorum, mesleği ise (halen devam ediyor mu bilemiyorum, kanatlarına çok uygun olarak, pilot![]()
dorian yates varken coleman ilk 5 e bile giremiyordu.steroid mahsülü mağra adamı.biraz estetik olur yaaa.bizim big ron u unuttun sanırım? http://img.donanimhaber.com/upfiles/426366/903EBE07BF244008B701DE067CFCF2B9.jpg