Arkadaşlar merhaba 4 ay önce sıçrama kürü yaptım. Şu şekildeydi;
İlk hafta
pazartesi - primabolan 100mg
cuma - primabolan 100mg
İkinci hafta
çarşamba - sustanon 250mg
cuma - primabolan 100mg
Üçüncü hafta
cuma - deca + dodex
Dördüncü hafta
pazartesi - sustanon 250mg
çarşamba - deca + dodex
cuma - sustanon 250mg
Beşinci hafta
-----üçüncü haftanın aynısı-----
Altıncı hafta
-----ikinci haftanın aynısı------
Yedinci hafta
-----birinci haftanın aynısı-----
Ve kürüm bitti. Bunun yanında B + D + C vitaminlerinin hepsini düzenli olarak kullandım. Ayrıca antremana başlamadan önce 25mg lık proviron hap olarak aldım.
Sorunum şu ki geçenlerde bayan bi arkadaşla yakınlaşma yaşadım ama tam ereksiyon yaşamadım. sizce bunun yaptığım kür ve kullandığım ilaçla alakası var mı ? karaciğer yada testesteron miktarı için tahlil yaptırdım hepsi normal çıktı. testesteron fazlaydı o da kürden kaynaklıydı. Bu durum çok kafama takıldı huzursuz hissediyorum kendimi. Sizce ne yapmalıyım.
Kürden sonra 2 ay içinde pregnil vurulmam gerektiğini söylediler. Araştırdım ve pregnil östrojen kadınlık hormonu içinmiş. Bu duruma ne yararı olabilir anlamış değilim. Pregnil vurulmalı mıyım. Yardımcı olursanız sevinirim.....
İlk hafta
cuma - primabolan 100mg
İkinci hafta
cuma - primabolan 100mg
Üçüncü hafta
cuma - deca + dodex
Dördüncü hafta
pazartesi - sustanon 250mg
çarşamba - deca + dodex
cuma - sustanon 250mg
Beşinci hafta
-----üçüncü haftanın aynısı-----
Altıncı hafta
-----ikinci haftanın aynısı------
Yedinci hafta
-----birinci haftanın aynısı-----
Ve kürüm bitti. Bunun yanında B + D + C vitaminlerinin hepsini düzenli olarak kullandım. Ayrıca antremana başlamadan önce 25mg lık proviron hap olarak aldım.
Sorunum şu ki geçenlerde bayan bi arkadaşla yakınlaşma yaşadım ama tam ereksiyon yaşamadım. sizce bunun yaptığım kür ve kullandığım ilaçla alakası var mı ? karaciğer yada testesteron miktarı için tahlil yaptırdım hepsi normal çıktı. testesteron fazlaydı o da kürden kaynaklıydı. Bu durum çok kafama takıldı huzursuz hissediyorum kendimi. Sizce ne yapmalıyım.
Kürden sonra 2 ay içinde pregnil vurulmam gerektiğini söylediler. Araştırdım ve pregnil östrojen kadınlık hormonu içinmiş. Bu duruma ne yararı olabilir anlamış değilim. Pregnil vurulmalı mıyım. Yardımcı olursanız sevinirim.....