Fatih Sultan Mehmet Cd. de devlet hastanesinden Deftardarlığa doğru yürürken sağ kolda içeride (Meriç Sk. da) milli eğitime bağlı bir salon var, bence en iyisi burası...
Onun dışında Rota var, o da Abdurrahman Karas Bulvarında hemen stadyumdan sonra... Ama ağırlık salonu hala açık mı onu bilmiyorum.
Hayırlısı olsun, orayı da biliyorum ama aletler bana yetersiz görünmüştü. Kolay gelsin bench_O
Fatih Sultan Mehmet Cd. de devlet hastanesinden Deftardarlığa doğru yürürken sağ kolda içeride (Meriç Sk. da) milli eğitime bağlı bir salon var, bence en iyisi burası...
Onun dışında Rota var, o da Abdurrahman Karas Bulvarında hemen stadyumdan sonra... Ama ağırlık salonu hala açık mı onu bilmiyorum.
Atakent'te açılan bir salon varmış.Ben oraya yazılmayı düşünüyorum.Bilginiz var mı orası ile ilgili?
atakenttekine yazıldım evime çok yakın umarım iyidir azotun orda bitane daha var orası biraz daha büyükmüş ama burayla idare edicem artık