husomen0606
Üye
Merhabalar,16 yaşında 75 kiloyum.Boyum 1.74.Vucudumda göğüs ve göbek bolgesinde özellikle çok yağlanma var.1 haftadır diyetime dikkat ediyorum ve spor salonuna gidiyorum.Salonda 30 dk koşu,5 dk kardiyo,30 mekik ; 30 dk göğüs , 30 dk karın ve 1.30 saatte kas çalışıyorum.Amacım Fit olmak.Öyle çok kasım olsun falan değil.Bunun için yağ yakıcı mı kullanmalıyım,yoksa kasların hızlı gelişmesi için protein tozu mu ? Yoksa başka bişey mi ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Dipnot:Okul açılana kadar (yaklaşık 2 ay) da ciddi bir ilerleme kat etmek istiyorum,en hızlı ve en yardımcı olucak neyse onu önerin lütfen.
Dipnot2:16-17 yaşımda olmama rağmen böyle şeyleri kullanmam bedenimce ve kendimce uygundur.Güçlü bir bünyem var,lütfen kullanma demeyiniz.2 ayda ciddi bir değişim lazım.Teşekkür ederim.
Dipnot:Okul açılana kadar (yaklaşık 2 ay) da ciddi bir ilerleme kat etmek istiyorum,en hızlı ve en yardımcı olucak neyse onu önerin lütfen.
Dipnot2:16-17 yaşımda olmama rağmen böyle şeyleri kullanmam bedenimce ve kendimce uygundur.Güçlü bir bünyem var,lütfen kullanma demeyiniz.2 ayda ciddi bir değişim lazım.Teşekkür ederim.