Kılları yakmak

beyler kılları çakmakla falan yakmak daha gür çıkmasına sebep olur mu ? ben denedim 1 kere yaptım ondada pek bişey göremedim bunu yapan birileri varsa bilgilendirebilirse sevinirim

berberlerde kulak kıllarını yakıyorlar hıc fazla cıktıgını gormedım:D

evet kulak kılları konusunda haklısın tabi ama ben göbek ve tricepslerin olduğu yerleri falan kastediyorum aslında hiç deniyen varmı bunu

Göğüsteki kıllar yakılır mı şakamı yapıyorsunuz!!

Kılları yakmak çok çıkmasını etkilemez
jilette çok çıkmasını sağlamaz sadece daha sert ve kalın olmasını sağlar
az çıkmasını istiyorsanız tek çare ağda
önce ayda bir gidersin 3 sene sonra 2 ayda bir

ben göğüstekilerden bahsetmiyorum karın bölgesindekinden bahsediyorum ayrıca yakmak çakmakla kalın ve sert çıkmasına sebep olurmu acaba?

Jilet
traş maknaları
çakmakla yakmak
tüy dökücü kremler-losyonlar-spreyler
bunlar kılların sert ve kalın çıkmasını sağlar.
epilasyon cihazları tüyleri sertleştirmez ama % 50 lilik kısmının kırılmasını sağlar
buda eşit zamanlı uzamaları engeller 15 de bir almanız gerekir
lazerle epilasyon bir seçenek olabilir
gerçi bununda ilerde cilt kanserine yol açacağı veya olası bir durumda tetikleyici olduğu söyleniyor
sir ağda ve normal ağda tüyleri cılızlaştırır ve azaltır
tek çözümünüz budur
eğer çok acıyor ise "emla" kremi kullanın
gerekli bölgeye sürün 1,5 veya 2 saat sonra ağdanızı yapın.
"emla" kremini eskiden dr yazdırıp alabiliyorduk ama artık devlet karşılamıyor fiyatıda 50 lira falan deniyor

...lazerle epilasyon bir seçenek olabilir
gerçi bununda ilerde cilt kanserine yol açacağı veya olası bir durumda tetikleyici olduğu söyleniyor...

Sevgili canavar,
Epilasyon için kullanılan lazer yöntemleri kesinlikle kanser yapmaz/yapamaz lakin deri de kanser oluşabilmesi için lazer'in belirli bir dalga boyunda olması ve uzun süre o bölgeye tutulması gerekir.

Epilasyon için kullanılan lazer dalga boyları sadece kıl köklerini imha etme amaçlı olarak üretilmişlerdir. Deri de (çok ender allerjik reaksiyonlar dışında) herhangi bir tahribata ve dolayısıyla cilt kanserine sebebiyet vermesi mümkün değildir. 20 dakika herhangi bir bölgenizi güneş de tutmanız çok daha fazla kanser tetikleyicisidir. (Yapar demiyorum sadece tetikleyebilir.)

Kaldı ki lazer epilasyon zaten pahalı bir yöntem, lazer epilasyona gelene kadar bir yığın yöntem var. Ama cilt kanseri yapması ihtimal dahilinde değildir.

"Kıl" konusunun 29 sayfa uzamış hali (şimdilik) şurada mevcut. Yorumda yapmıştım, :) kıl konusu hem kadın hem de erkeğin gerçekten kabusu olabilmekte...

Saygılar...

Sevgili canavar,
Epilasyon için kullanılan lazer yöntemleri kesinlikle kanser yapmaz/yapamaz lakin deri de kanser oluşabilmesi için lazer'in belirli bir dalga boyunda olması ve uzun süre o bölgeye tutulması gerekir.

Epilasyon için kullanılan lazer dalga boyları sadece kıl köklerini imha etme amaçlı olarak üretilmişlerdir. Deri de (çok ender allerjik reaksiyonlar dışında) herhangi bir tahribata ve dolayısıyla cilt kanserine sebebiyet vermesi mümkün değildir. 20 dakika herhangi bir bölgenizi güneş de tutmanız çok daha fazla kanser tetikleyicisidir. (Yapar demiyorum sadece tetikleyebilir.)

Kaldı ki lazer epilasyon zaten pahalı bir yöntem, lazer epilasyona gelene kadar bir yığın yöntem var. Ama cilt kanseri yapması ihtimal dahilinde değildir.

"Kıl" konusunun 29 sayfa uzamış hali (şimdilik) şurada mevcut. Yorumda yapmıştım, :) kıl konusu hem kadın hem de erkeğin gerçekten kabusu olabilmekte...

Saygılar...
"gerçi bununda ilerde cilt kanserine yol açacağı veya olası bir durumda tetikleyici olduğu söyleniyor"
açar yada tetikleyicidir demedim
söyleyenin yalancısıyım dedim

Son düzenleme:
canavar;390067[I dedi:
açar yada tetikleyicidir demedim [/I]söyleyenin yalancısıyım dedim

Yanlış anladınız, ben sadece bilgilendirme amaçlı yazdım yoksa siz "yapar" demediniz.

Böyle algılandıysa kusura bakmayın. Ben sadece etraf da orda burda yazan yalan/yanlış şeyler var, sizin gibi aklında soru işareti kalan kişiler var, sadece bilgilendirme amaçlı yazdım.

Kanser yapması mümkün değil...

Sağlıcakla kal...

Back
Yukarı