WStrongest
Üye
beyler kılları çakmakla falan yakmak daha gür çıkmasına sebep olur mu ? ben denedim 1 kere yaptım ondada pek bişey göremedim bunu yapan birileri varsa bilgilendirebilirse sevinirim
...lazerle epilasyon bir seçenek olabilir
gerçi bununda ilerde cilt kanserine yol açacağı veya olası bir durumda tetikleyici olduğu söyleniyor...
"gerçi bununda ilerde cilt kanserine yol açacağı veya olası bir durumda tetikleyici olduğu söyleniyor"Sevgili canavar,
Epilasyon için kullanılan lazer yöntemleri kesinlikle kanser yapmaz/yapamaz lakin deri de kanser oluşabilmesi için lazer'in belirli bir dalga boyunda olması ve uzun süre o bölgeye tutulması gerekir.
Epilasyon için kullanılan lazer dalga boyları sadece kıl köklerini imha etme amaçlı olarak üretilmişlerdir. Deri de (çok ender allerjik reaksiyonlar dışında) herhangi bir tahribata ve dolayısıyla cilt kanserine sebebiyet vermesi mümkün değildir. 20 dakika herhangi bir bölgenizi güneş de tutmanız çok daha fazla kanser tetikleyicisidir. (Yapar demiyorum sadece tetikleyebilir.)
Kaldı ki lazer epilasyon zaten pahalı bir yöntem, lazer epilasyona gelene kadar bir yığın yöntem var. Ama cilt kanseri yapması ihtimal dahilinde değildir.
"Kıl" konusunun 29 sayfa uzamış hali (şimdilik) şurada mevcut. Yorumda yapmıştım,kıl konusu hem kadın hem de erkeğin gerçekten kabusu olabilmekte...
Saygılar...
canavar;390067[I dedi:açar yada tetikleyicidir demedim [/I]söyleyenin yalancısıyım dedim
hıhıhasLan canafarım
ağda düşünürseniz bi öneride ben verim tuz ve sirke sürün ağda sonrası
![]()