Kılları yakmak

valla başlıkta kılları yakmayı deniyen başka birini görmedim ama gerçekten işe yarıyo 1-1,5 ay çok basit çakmağı çok yaklaştırmadan tutuyosunuz dolaştırarak hatta kötü bi koku geliyo tavuğun kıllarını yaktıkları gibi ama işe yarıyo gerçekten

benm ense sakalımdan gurdu makınayla ala ala telef ettım ensemı sonra epılasyona 8 seans gıttım ve sımdı bebek cıldı gıbı purussuz oldu cıdden ama bacaklarım o kadar kıllıkı o kadar kaslı olmasına ragmen gozukmuyor ağda yapsam agrıdan duramam erkek ıcın bacaga epılasyon yaparlarmıkı ?

ha bir de, mide kasları kıllı olunca gözükmüyor, hele bir de çok gözüken cinsten değilse mide kasları kılları tamamen kesmek farz oluyor, bilmem katılır mısınız?!

Şimdi bu adam ne yapsın peki sizin durumunuz iyi .

epilasyon yapsa ohhoooo yedi sülalesini satsa anca.

ağda yapsa zaten acıdan ölür.

o zaman çak kibriti kardeşşşşşşşş bitsin bu ızdırap :D :D :D :D

teddybearfu8.jpg

Maymundan 5 dk önce doğmuş :)

nasıl yakıyosunuz ya dayanılmaz o acıya ben denedim elimde fazla yaklaştıramıyorum uzaktanda sadece kısalıyo

dayanılmaz acı mı?! :) acımıyor ki hiç. Sadece kısalınca yakmaya çalışınca deri de ateşten dolayı acıya dayanamıyor ama kıllar uzunken saman alevi gibi tutuşup kısalıyor. Hepsi bu..!

kolonya döküp yapsak nasıl olur acephyper_

dayanılmaz acı mı?! :) acımıyor ki hiç. Sadece kısalınca yakmaya çalışınca deri de ateşten dolayı acıya dayanamıyor ama kıllar uzunken saman alevi gibi tutuşup kısalıyor. Hepsi bu..!

ozaman kıl yakmak ağda gibi bi çözüm değilde kısaltmak amaçlı yapılıyo

Kıl yakmak deyince komik bir anım geldi aklıma;
Bizim köyde yaşlı bir amca vardı.biz eskiden jilet falan yoktu periyodik aralıklarla köyün uzağına gider bir ateş yakar köyün gençleri belden aşağı soyunur sırayla o ateşin üstünden atlardık dedi.gülmekten oturduğum sandalyeden düşecektim nerdeyse:)))

Back
Yukarı