Kıllara Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Değerli arkadaşlar, kıl nasıl yok edilir bilmem ama size bir kaç şey söylemek istiyorum.

14 aydır düzenli spor yapıyorum, kolum kıllı, bir de göğsümün ortasında yoğun, 14 aydır şu göğüslerim neden büyümüyor diye sürekli dert ettim.

Moser marka saç kesim makinem var, kılları bu güne kadar kesmemiştim, bugün bir gazla 3 milimlik ucunu taktım ve kestim. Gözlerime inanamadım göğüslerim inanılmaz gelişmiş bir kıl yumağı bu kadar nasıl engel olur diye şaşırdım.

Tüm günüm neredeyse ayna karşısında geçti.

Neyse, asıl söyleyeceklerim şunlar.
1 kesinlikle göğüs kıllarını alın.
2 illa cillop gibi olmasına gerek yok inanın 3 milim aldım hem hafif tüylü ama çok da güzel görünüyor.
3 yarışmalara katılmayan benim gibi kişiler kesinlikle bu yöntemi deneyin, sadece gözünüz alışana kadar garip geliyor sonrasında alışıyorsunuz. Bugüne kadar lazer düşünüyordum 1 haftadır ama artık ne lazer ne ağda asla düşünmem.
Sırt bölgem kıllı değil omuzum da değil, o yüzden benim gibi olanlar kesinlikle denesinler, pişman olmayacaksınız.

Göğsü kıllı olup gelişmedi diyenler, aldanmayın, kılları alın gözlerinize inanamayacaksınız.

Saygılar.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler ben göçmen olmama, baba ve kardeşim doğuştan epilasyonlu olmasına rağmen Wolverine gibiyim :'( Cidden çok uyuz edici birşey. Ama çoğu yabancı oyuncuya baktığımda hepsinde durum aynı. Lazer olayıyla yok ediyor alayı kılları. Şuan için önceliği kılları yok etmeye veremem. Yakında ona yeticek kadar param olur ama Türkiye'de gerçekten sonucu beni aşırı mutlu edicek birşey var mı merak ediyorum

En son iyice takmıştım ben çünkü uzayınca gerçekten iğrenç ötesi oluyorlar. Aynı Bon Jovi reyiz gibiydim :D Gidip 90tl ye Philips kıl kesme makinesi aldım. İlkte baya uğraştırdı valla. 1 saatte tertemiz olmuştum ama onun nedeni benim kıllı alıştığım vücuttaki kılların daha kısa olmuş olmasıydı. Gerçi uğraşırsanız göğsü tertemiz yapıyor ama karın öyle değil. Allah belasını versin... Ennn uyuz olduğum şeyde kıl almayı sorun olarak görenlerin lafları ''Erkek adam kıl alır mı?'' gibisinden. Aynı kişiye ''Bebekken hatta 16 yaşına gelinceye kadar kıl var mıydı?'' dediğimde öyle kalıyor. Yalnız şuanda ön taraf tamamen gitti gibi benim. Karın etrafı iğrenç bi görüntü oluşturuyor, göğüste öyle. Özellikle üstten bakınca. Ayna karşısında sorun yok ama, ön açıdan. Yabancıların kullandığı bi ağda türü var. Mavi renkte oluyor genelde. Süper birşey. Krem gibi. Sürüyorsunuz, ardından ağda kağıdı mıdır nedir onu koyup çekiyorsunuz, tertemiz :D Ayrıca Amerika'da erkek güzellik salonu dolu olduğu için ve fiyatta çok uygun olduğu için ordakiler için sorun değil. İstanbul'da birkaç yerde varmış ama kazık ve insan kafasındaki şeyleri yenemiyor. En iyisi kendin yapmak ama o dediğim ağda türünü nasıl getirtiriz onu bilmiyorum. Birkaç kişi olsak ve toplu alsak aslında gümrükten geçer veya Türkiye'de var mı bilemiyorum. Şimdilik bıraktım ben kendimi. Sırttada saçmalamaya başladı. Yeminle nefret ettirici derecede. Yavaş yavaş listede tepeye çıkmaya başladı. Galiba lazer olayına başvurcam ben karın için. Göğsü sorun etmiyorum. Kısa kıllı olunca dehşet oluyor hatta :D Ayrıca makine veya jilet kıl mıl çıkartmıyor ve kalınlaştırmıyor. Uzun olan kıl ağırlaşıp düşüyor ve yumuşak-inceymiş gibi görünüyor. Siz kesince belli uzunluğa ulaşıp düşünceye kadar kalın gibi görünüyor. Ha kalınlaşma, daha fazla çıkma olayı gerçekten neye göre? Bana kalırsa zamana. Hiç ellemeyin yine kıllancaksınız. Siz tam olarak sizi ele geçirmeden uğraşmaya başlıyorsunuz (bende dahil) ardından iyice canavarlaşınca kendinize kötülük yaptınız sanıyorsunuz. Sanmayın. Kıllıysanız çokta problem etmeyin. Karın kısmını uçurunca göğüs nasılsa sorun değil. Çokkk kafaya takan varsa çalışsan birkaç ay ailesine para vermesin. Zaten çoğu insan ailesine para vermezse birkaç ay veya az verirse kıyamet kopmaz. Gider girersiniz lazere. Herşeyi sizin için siz güzelleştirebilirsiniz. Üstteki ağda için bilen birisi cevap yazarsa güzel olur :D
Benim vücuda benzer vücut. Bon Jovi
http://3.bp.blogspot.com/-96NQIJZmYjg/Twio63w5cAI/AAAAAAAAA_c/T3hjwVRPKyk/s400/bon_jovi_111407.jpg

Üstte bahsettiğim Amerikalıların kullandığı krem tarzı aşırı kolay ağda tipi

Değerli arkadaşlar, kıl nasıl yok edilir bilmem ama size bir kaç şey söylemek istiyorum.

14 aydır düzenli spor yapıyorum, kolum kıllı, bir de göğsümün ortasında yoğun, 14 aydır şu göğüslerim neden büyümüyor diye sürekli dert ettim.

Moser marka saç kesim makinem var, kılları bu güne kadar kesmemiştim, bugün bir gazla 3 milimlik ucunu taktım ve kestim. Gözlerime inanamadım göğüslerim inanılmaz gelişmiş bir kıl yumağı bu kadar nasıl engel olur diye şaşırdım.

Tüm günüm neredeyse ayna karşısında geçti.

Neyse, asıl söyleyeceklerim şunlar.
1 kesinlikle göğüs kıllarını alın.
2 illa cillop gibi olmasına gerek yok inanın 3 milim aldım hem hafif tüylü ama çok da güzel görünüyor.
3 yarışmalara katılmayan benim gibi kişiler kesinlikle bu yöntemi deneyin, sadece gözünüz alışana kadar garip geliyor sonrasında alışıyorsunuz. Bugüne kadar lazer düşünüyordum 1 haftadır ama artık ne lazer ne ağda asla düşünmem.
Sırt bölgem kıllı değil omuzum da değil, o yüzden benim gibi olanlar kesinlikle denesinler, pişman olmayacaksınız.

Göğsü kıllı olup gelişmedi diyenler, aldanmayın, kılları alın gözlerinize inanamayacaksınız.

Saygılar.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yorumdan sonra benim gibi banyoya kosup tras olan kac kisi olacak bakalim :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

ufak el traş makinaları var pilli veya şarjlı. onlarla alıp kısaltabilirsiniz bacak kıllarınızı. zaten bacak kılları felan fazla uzamıyor. jilet he tene gelmez felan. birde beyaz tenlerde kararma felan yapabilir. ben araştıra araştıra en sonunda bunu buldum. kolay gelsin.

Herkes kıllarını nasıl aldığını söylemiş ama birçok kişinin asıl meselesi maalesef tam olarak bu değil beyler. o_O
Mesele; kılları kökten temizledikten sonra, tekrar çıktığında azalması ve incelmesini sağlayabilmektir.
Var mı tam olarak bunu sağlayabilen babayiğit? :D

Arkadaşlar kesin bilgiyi size sunuyorum daha öncelerden araştırmalarıma göre hamam otu var aktarlarda satılıyor önceden ağda yokken bayanlar bunu kullanıyormuş ve kıl köklerinizi yumuşatıyor ardından azaltmaya başlıyor ve pürürssüz oluyorsunuz fiyatıda 3 tl ardından da gelişme kaydettikten sonra ağdaya geçin iyice azalacaktır :)

Arkadaşlar kesin bilgiyi size sunuyorum daha öncelerden araştırmalarıma göre hamam otu var aktarlarda satılıyor önceden ağda yokken bayanlar bunu kullanıyormuş ve kıl köklerinizi yumuşatıyor ardından azaltmaya başlıyor ve pürürssüz oluyorsunuz fiyatıda 3 tl ardından da gelişme kaydettikten sonra ağdaya geçin iyice azalacaktır :)

Sakın hamam otuna bulaşmayın. Bunu yazarken deneyip de yazsaydın keşke. 2-3 kere kullanmış biri olarak söylüyorum (aynı zamanda kullanan bi çok arkadaşım var) her kıl kökünden 3-4 kıl çıkarıyor. Eski haline şükredersiniz.

Sent from my iPhone 5C using Tapatalk

3 sene fitness 5 senede prof voleybolculuk geçmişim var yani 7-8 senedir sporculuk yapıyorum. Ağda-tüy dökücü-jilet-hamam otu hepsini kullandım Complex.
jilet ve tüy dökücünün birbirinden farkı yoktur ikiside kıl kökünü sertleştirir kıl kökünden fazla kıl çıkmasına sebep verir bunun kurbanı oldum ben zaten. uzun kıllarınızı direk ağdayla alamazsınız dayanamazsınız ancak 5-6 seans hamam otu bir süre sonra kıl köklerinize iyi gelicektir ben kullandım hepsi konusunda bilinçliyim sen merak etme

3 sene fitness 5 senede prof voleybolculuk geçmişim var yani 7-8 senedir sporculuk yapıyorum. Ağda-tüy dökücü-jilet-hamam otu hepsini kullandım Complex.
jilet ve tüy dökücünün birbirinden farkı yoktur ikiside kıl kökünü sertleştirir kıl kökünden fazla kıl çıkmasına sebep verir bunun kurbanı oldum ben zaten. uzun kıllarınızı direk ağdayla alamazsınız dayanamazsınız ancak 5-6 seans hamam otu bir süre sonra kıl köklerinize iyi gelicektir ben kullandım hepsi konusunda bilinçliyim sen merak etme
Tavsiyen nedir peki ?
lazer kesin cozum mu?

İyi günler kolay gelsin İzmirde erkekler için sir ağda hizmeti veren var mı ciddi ciddi vede. profesyonel benim vücudumun birkaç yerinde kıl dönmesi bile oluştu ...eplasyona gittim bir iki defa çok pahalı ya geliyor mümkünse benimle iletişime geçilebiliyor mı

İyi günler kolay gelsin İzmirde erkekler için sir ağda hizmeti veren var mı ciddi ciddi vede. profesyonel benim vücudumun birkaç yerinde kıl dönmesi bile oluştu ...eplasyona gittim bir iki defa çok pahalı ya geliyor mümkünse benimle iletişime geçilebiliyor mı
Epilasyon cozum oldu mu peki ? gercekten cozum mu ? garanti veriyor mu epilasyon killarin yok olmasina ?

Epilasyon cozum oldu mu peki ? gercekten cozum mu ? garanti veriyor mu epilasyon killarin yok olmasina ?
Evet ama devamı için ya seans seans yada paket alırsın paket daha uygun vede mantıklı ama takriben 2000 ile 2500 bandında seyrediyor[DOUBLEPOST=1481623007][/DOUBLEPOST]05383247763
Mesaj at

Son düzenleme:
Beyler lazer tek kesin çözüm. Sir vb. inceltir ama tümüyle bitirmesi yıllar içine yayılır sizin hormonlarınızı düşününce bu artabilir de.(+10 yıl)

o genetik testo ile alakalı yaşın kaç benim lisede kıllar çıktı mesela[DOUBLEPOST=1501950274][/DOUBLEPOST]geçen göğüsteki kılları aldım tartıya çıktım 5 kg vermişim
Testesteron 450 çıktı doktor normal dedi. Ben bi ilaç yaz diye ısrar ettim kovdu. Kıl var da daha çok istiyorum sakallar falan dağınık gözüküyor strese bağlı yer yer açılmalar var

Testesteron 450 çıktı doktor normal dedi. Ben bi ilaç yaz diye ısrar ettim kovdu. Kıl var da daha çok istiyorum sakallar falan dağınık gözüküyor strese bağlı yer yer açılmalar var
traş ol bide biri bana bi yağ önermişti ama yapmadım zamanla çıkar babanda nasılsa sakal seninkide öyle olur

Back
Yukarı