Kıllara Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
HSD, baslikta ne yaziyor ? :)

evet killara tr karakter kullanmışım neyse ben düzeltemem çünkü yetkim yok moderator değilim :cry: despo sana zahmet olacak gene :D

evet killara tr karakter kullanmışım neyse ben düzeltemem çünkü yetkim yok moderator değilim despo sana zahmet olacak gene
ne misafiri hadi şimdide kendi evimizde misafir olduk iyimi yanlış anlamayın forum benim değil ama onu manevi olarak sahiplenmek lazım herkes için geçerli

Bence yarışmaya katılmıcak olan arkadaşlar kıllarını almasalar çok daha iyi olur...Çünkü bir kere jilet vurdunmu çıktığında çok daha gür çıkacaktır...

Uğraşmak çok çok zor olur.

Bende yarışmalardan once tuy dokucu kullanıyorum ama mutlaka bırınden yardım almalısın :)

hocam erkekelr için depitak tüy dökücü mavi kutu 5ytl ben kullanıyorum gerçekten çok etkili ama işte ben daha uzun süreli sonuç istiyorum ama bu yararlı tek sorun haftada enaz bir kere kullanman gerekiyor kolay gelsin

Jilet kullanmanın estetik açısından yaralı olacağını sanmıyorum.Tüy dökücü kremler daha faydalıymış gibi gözüküyor.

beyler steroidden uzak duracağım diosanız jiletle makineyle ugraşmayın.dahada azdırırsınız.biraz bütce ayırıp lazer epilasyon yaptırın.teknolojinin gözünü seviim :D

selam boby sen yaptirdin mi :?:

arkadaslar ben yaptirmadim ama bizim bi bayan akraba isvicrede oturuyor killarini lazer le aldirdi ama sonradan tekrar cimis

2 yil once aldirmisti

beyler makinayıda tavsiye ederim. bildiğimiz saç tıraşı için kullanılan makinalar..sıfır numaraya yakın alıyolar kılları hemde kullanımı çok kolay..5 dakikanızı almaz.. :idea:

boss tiken degil diken :) bende makine kullaniyorum cok sert cikmiyor ama benim gögüs az kıllı ondan olabilir :)

Bende sac tras makinesi kulanıorum Carrefour dan aldım Sinbo diye bi marka 20 milyon... 3-4 sene rahatca kullanırsın, sadece ayda 1 yaglayacaksınız... ben memnunun.. 1 ay cıkmıyor..
Despo: senin lazer olayı nooldu? aslında gidip bi guzellik merkezine sormak lazım

bende sac tras ettikleri makinalardan kullaniyorum
ama 1 hafta sonra gögsum acayip kasinmaya basliyor ve 2-3 hafta suruyor.
jileti denemekten korktum dogrusu killarin iyice kalinlasmasindan dolayi.

lazer tedavisinin fiatini bilen varmi?despo sen nasil bir sonuc aldin bisey deneyecektin.

ben yaptırıyorum tüm kol olarak.paraya bakıyor tabiki gönül isterki bütün vcudu yaptırıp solariuma gir bütün detayların ortaya çıksın.
sonuç alabiliyormusun derseniz. seans dönemlerini kacirmazsaniz elde edilecegini dusunuyorum.ben param oldukca gittim cokta belirgin sonuclar olmadi.yarın mesela tekrar giricem. 200ytl fiyatı..

Back
Yukarı