adanalıcocuk
Üye
dogustan cillop bikac sari tüy var ama olsun ilahi epilasyon

dostum o makinalar tüy içintamiyatr dedi:Arkadaşlar benim kafamda bir fikir var daha önce yazmıştım ama nereye yazdığımı unuttum kusura bakmayın.Epilosyon aletleri var yeni çıkan modellerde açıdıtmadan kıllara kökünden çeken makinalar var.Kıl kökten çekim tamamlanınva her gece yatmadan kıl istenmeyen bölgeye Bioder sürülür (çünkü en fazla gece kıllar çıkar.Bioderin üzerinde yazan) Sanırım 6 ay sonra kıllara veda edilir.Saygılarımla Deniz
hsd dedi:ben koltuk alına uyguladım ve evet geç çıkıyor jilet ve tüy dökücülerden daha iyi ama çok acı verici ancak ilk 2 veya 3 çekişten sora alışıyor caaarrrrrttt :?
JKellyps dedi:Bugün gidip göğsüme ağda yaptırdım. İlk defa olduğu için biraz acıdı.. ilk yapışta katlanırsanız sonra rahatlarsınız.. Ağdayla alınan kılların uçlarının çıkma süresi 1-1,5 ay gibi bir süre alıyor.. ama bunun için de çözüm vaR.. BIODER veya SESU nun kıl çıkmasını geciktirici kreminden kullanırsanız 3 ay gibi bir süre kılsız bir göğüse sahip olabilirsiniz.. Buda bir yaz için yeterli sanırımKomple göğüs 15-20 dakika civarında bitiyor sıcak ağdayla. 30 milyon civarı bir ücret tutuyor. İstanbulda hem bayan hem de erkek kuaförü olup ağda salonu olan her yerde yaptırabilirsiniz. Saygılarr (Daha önce de kendim ağda yapmaya çalışıp deneyimlerimi anlatmıştım, aman haa diyorum sakın ha denemeyin
)
Ayaz dedi:JKellyps dedi:Bugün gidip göğsüme ağda yaptırdım. İlk defa olduğu için biraz acıdı.. ilk yapışta katlanırsanız sonra rahatlarsınız.. Ağdayla alınan kılların uçlarının çıkma süresi 1-1,5 ay gibi bir süre alıyor.. ama bunun için de çözüm vaR.. BIODER veya SESU nun kıl çıkmasını geciktirici kreminden kullanırsanız 3 ay gibi bir süre kılsız bir göğüse sahip olabilirsiniz.. Buda bir yaz için yeterli sanırımKomple göğüs 15-20 dakika civarında bitiyor sıcak ağdayla. 30 milyon civarı bir ücret tutuyor. İstanbulda hem bayan hem de erkek kuaförü olup ağda salonu olan her yerde yaptırabilirsiniz. Saygılarr (Daha önce de kendim ağda yapmaya çalışıp deneyimlerimi anlatmıştım, aman haa diyorum sakın ha denemeyin
)
valla jale abla 10 milyon aliyodu.. cok aliyon diye kafa tutuyodum..gidim de elini öpim bari
Ayaz dedi:JKellyps dedi:Bugün gidip göğsüme ağda yaptırdım. İlk defa olduğu için biraz acıdı.. ilk yapışta katlanırsanız sonra rahatlarsınız.. Ağdayla alınan kılların uçlarının çıkma süresi 1-1,5 ay gibi bir süre alıyor.. ama bunun için de çözüm vaR.. BIODER veya SESU nun kıl çıkmasını geciktirici kreminden kullanırsanız 3 ay gibi bir süre kılsız bir göğüse sahip olabilirsiniz.. Buda bir yaz için yeterli sanırımKomple göğüs 15-20 dakika civarında bitiyor sıcak ağdayla. 30 milyon civarı bir ücret tutuyor. İstanbulda hem bayan hem de erkek kuaförü olup ağda salonu olan her yerde yaptırabilirsiniz. Saygılarr (Daha önce de kendim ağda yapmaya çalışıp deneyimlerimi anlatmıştım, aman haa diyorum sakın ha denemeyin
)
valla jale abla 10 milyon aliyodu.. cok aliyon diye kafa tutuyodum..gidim de elini öpim bari
hsd dedi:Ayaz dedi:JKellyps dedi:Bugün gidip göğsüme ağda yaptırdım. İlk defa olduğu için biraz acıdı.. ilk yapışta katlanırsanız sonra rahatlarsınız.. Ağdayla alınan kılların uçlarının çıkma süresi 1-1,5 ay gibi bir süre alıyor.. ama bunun için de çözüm vaR.. BIODER veya SESU nun kıl çıkmasını geciktirici kreminden kullanırsanız 3 ay gibi bir süre kılsız bir göğüse sahip olabilirsiniz.. Buda bir yaz için yeterli sanırımKomple göğüs 15-20 dakika civarında bitiyor sıcak ağdayla. 30 milyon civarı bir ücret tutuyor. İstanbulda hem bayan hem de erkek kuaförü olup ağda salonu olan her yerde yaptırabilirsiniz. Saygılarr (Daha önce de kendim ağda yapmaya çalışıp deneyimlerimi anlatmıştım, aman haa diyorum sakın ha denemeyin
)
valla nerede şu jale abla bizde gidelimbeleşmiş hakkatten