Kıllara Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
philips'in bodygroom diye bir cihazı var sırf erkeklerin vücut tüyleri için üretilmiş ıslak olarak da kullanılabiliyor yani duş yaparken falan rahat rahat kullanabılıyosunuz kullanan bı arkadaşım var gayet memnun bende almayı düşünüyorum fiyatı 130 lıra cıvarı galıba.
kullandıkları zaman ağda etkisi yapıyo ve kıl donmesı gıbı problemlerle karşılaşılmıyormuş ilgilenen arkadaşlar philips in web adresinden bakabilir.

Herkese Merhaba, üşenmedim bu kadar sayfayı okudum. Çıkardığım sonuca göre haftasonu sadece belirli bölge için;
1- Emla (bölgedeki acıyı azaltmak için)
2- Veet
3- karınca y. yağı kullanacağım.

Bu yöntem Lazer ep.'e kıyasla maliyeti oldukça az gözüküyor, bir dezavantajı 1-2 ayda bir uğraşmak sanırım.

Eğer fayda sağlayabilirsem bunu üst vücut bölgesine uygulamayı düşünüyorum, bacaklara ise üyelerimizin tavsiye ettiği gibi braun'un bodygroom'unu kullanacağım (üst tüysüz, bacak orman gözükmesin diye :o)

Herkese fikirlerini ve tecrübelerini paylaştığı için teşekkür ederim thums:

Son düzenleme:
Arkadaşlar karınca yumurtası yağı ve kremi ile ilgili yazılar gördüm forumda, televizyonda çıktı bu ürünleri üreten kişilerin sahtekar oldukları ortaya çıktı karınca yumurtasından yağ elde edilmesi mümkün fakat ticari boyutlarda üretilmesi imkansızmış ürünlerde ayçiçek yağıymış haberiniz olsun.

Herkese selamlar..Bu başlıktaki bütün sayfaları okudum.Çıkarabileceğim sonuçlar:
1-Maddi imkanımız varsa laser epilasyon.
2-Pratik ve ucuz bir çözüm arıyorsak traş makineleri.
3-Acısına katlanırım ve daha uzun süreli sonuç istiyorum diyorsanız ağdalar ve tüy dökücüler vb.
Bende makineyle kısaltıyorum kılları.Ama göğüs bölgesinde aşırı kaşıntı oluyor bir süre.Konunun biraz dışına çıkarak bu kaşıntıyı engelleyecek bir öneriniz var mı?Teşekkürler.İyi günler..

Tüyleri kesiş yönünden kaynaklanabilir.Yukarıdan başlayıp aşağı doğru indirmelisin makineyi herzaman,ben ilk aldığımda rastgele almıştım aynı kaşıntı bende de olmuştu sürekli vede kızarıklıklar olmuştu artık olmuyor...

Bu iş için en kesin çözüm ağda ve epilasyon.Ağda öncesi acıyı azaltsın diye ''emla krem'' var.Deriyi uyuşturuyormuş bir süreliğine.Bir çok bayan arkadaşım bu kremi kullandığını ve daha rahat bir ağda seansı geçirdiklerini söylüyor.Denemekte fayda var.

epilasyon yaptırmayı düşünen arkadaşlar alexandrite lazer çeşidini sakın yaptırmayın hiçbi işe yaramıyor üstelik verdiğim 2 milyara yakın para boşa gitti..ben yeni bi sisteme geçtim türkiye ye yeni buzlu sistem deniyor.isterseniz bekleyin biraz işe yararsa sölerm ben size...buna da 2100 tl verdim bakalım sonuc nolcak.

Back
Yukarı