Kıllara Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yahu benim omuz başlarımda,arka kolumda pazuda bile çıkıyor delirmek üzereyim makina ilede kökünden almadığı için rhtsz ediyor yine..

daha yasım 17 ama ilerde xlyganla aynı problemi yasayacagımı biliyorum 20 yasına fln gelince epilasyon yaptırmayı dusunuyorum sizce nasil olur cok kıllı bir insanda ne kadara mal olur nasil etki gosterir yaptırmıs olanlar cevap verebilirmi?

daha yasım 17 ama ilerde xlyganla aynı problemi yasayacagımı biliyorum 20 yasına fln gelince epilasyon yaptırmayı dusunuyorum sizce nasil olur cok kıllı bir insanda ne kadara mal olur nasil etki gosterir yaptırmıs olanlar cevap verebilirmi?
eğer yaptırmak istediğin bölgeleri söylersen fiyat verebilirm sana

pahalıymış benimde omuz ve sırt istiyorum yoğunluda söyliyim baya baya fazla. ama uğraşılmıyor ağdayla felan. neden bukdar pahalı anlamış deilim birde sanırım kısa süre olmasada tekrardan çıkıyormuş kıllar

istanbulda çok iyi bir merkez buldum ve lazer e başladım acı pek fazla yok fiyatıda çok uygun normalde aşırı derece pahalı olan bir sistem ama ben bayağı ucuza anlaştım resmen mutluluktan uçuyorum ve ilk seansı yaptırdım şu an kıldan eser yok....

istanbulda çok iyi bir merkez buldum ve lazer e başladım acı pek fazla yok fiyatıda çok uygun normalde aşırı derece pahalı olan bir sistem ama ben bayağı ucuza anlaştım resmen mutluluktan uçuyorum ve ilk seansı yaptırdım şu an kıldan eser yok....
nasıl ucuza anlaştın

Lazer dışında kalan tüm yöntemleri defalarca kullandım. Tüy dökücü kremler para tuzağı ve faydasız. Banyo jileti ile alın, işiniz çabuk ve ucuz bitiyor. Ağdaya göre daha erken çıkarıyor ama aralarında çok da zaman oynamıyor. Ortalama bir kıla sahip bir adamsanız ayda bir yapılsa kafi gelir. Çok önemsiyorsanız haftada bir gün de alabilirsiniz. Haftada bir jilet ya da ayda bir ağda bence en idealidir. Lakin ağdaya dayanamazsınız ama zamanla sinek ısırığı gibi gelecektir.

Son düzenleme:
Jilet yerine makine kullanılırsa daha iyi olur. Kıllarınızın sakal gibi çıkmasını istemiyorsanız jiletten uzak durun derim. En mantıklısı ağdadır arkadaş. Tüy dökücü de kılları kırdığı için jiletten farksız. Ağda ile alınan kılların çıkma süresi hepsine göre çok daha geçtir. Bir kere ağda ile aldıysanız işin kolayına kaçıp makine jilet veya dökücü kullanmayın. Ağdaya devam edin. Uzun süre kökünden alınan bölgeler zamanla seyrekleşecektir. Tecrübeyle sabittir ;)

Arkadaşlar Veet'in ağdasını da kullandım, tüy dökücü kremini de.. Tüy dökücü krem inanın bir işe yaramıyor. O spatulayla kazımak ayrı bir işkence zaten. Bence ciddi ciddi para biriktirip lazer yaptırın.. Ya da acıya dayanabiliyorsanız ağda yaptırın ve sonrasında Bioder sürün..

Bu arada ağda için bir öneri: Dövme yaptıranların da kullandıkları, ve aynı zamanda bikini bölgesi ağdası yaptıran kadınların yardımcısıymış bir arkadaşım söyledi :D, Emla Krem diye bir krem var, uyuşturucu etki yapıyor ağdanın acısını hissetmiyorsunuz. 5tane küçük tüp.. 27 lira mı öyle birşeydi ve bunu sağlık ocaklarından vs. reçeteyle yazdırıp 6 liraya alabiliyorsunuz :)

Kolay gelsin :)

Back
Yukarı