Kıllara Çözüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu ağda yapmanın gizli bir yolu yok mu? :oops: Ben gidip bir yerde birine ağda yaptıramam, utanırım. Ayrıca her ay yaptırmak zahmetli olur. Ufak bir dükkana gidip ağda da isteyemem. :D Böyle evde kendi başımıza marketten alıp yapabileceğimiz bir çözüm yok mu? :roll: Şu teknoloji sayesinde birsürü şey keşfedildi ama şu kıllara bir çözüm bulamıyorlar. Saçlar dökülüyor kel kalıyoruz ama diğer kıllar istesende dökülmüyor. :x

mrolympia dedi:
beyler makinayıda tavsiye ederim. bildiğimiz saç tıraşı için kullanılan makinalar..sıfır numaraya yakın alıyolar kılları hemde kullanımı çok kolay..5 dakikanızı almaz.. :idea:

al bendende o kadar... benim gögüste ve göbekte azimsanamayacak kadar kil var... makinayla aliyorum 3-4 milim kalacak sekilde... aksi takdirde killar batiyor cok kisa olunca... ama bayagi bi fark ediyor. cok yakindan bakilmadikca fark edilmiyor killar. bende tüy dökücü krem kullaniyordum ama ugrasilmaz acikcasi. hem kanser yapiyormus bu kremler öyle duydum tirstim... zaten dünyanin kremi gidiyor ve yavas yavas cikmaya baslayinca diken gibi batiyor rahatsiz oluyorum. en iyisi devamli makinayla hafif kalacak sekilde kisaltmak. cok basit ve masrafsiz.
agdayla kremle ugrasmaya degmez... saygilar.

bomberman dedi:
mrolympia dedi:
beyler makinayıda tavsiye ederim. bildiğimiz saç tıraşı için kullanılan makinalar..sıfır numaraya yakın alıyolar kılları hemde kullanımı çok kolay..5 dakikanızı almaz.. :idea:

al bendende o kadar... benim gögüste ve göbekte azimsanamayacak kadar kil var... makinayla aliyorum 3-4 milim kalacak sekilde... aksi takdirde killar batiyor cok kisa olunca... ama bayagi bi fark ediyor. cok yakindan bakilmadikca fark edilmiyor killar. bende tüy dökücü krem kullaniyordum ama ugrasilmaz acikcasi. hem kanser yapiyormus bu kremler öyle duydum tirstim... zaten dünyanin kremi gidiyor ve yavas yavas cikmaya baslayinca diken gibi batiyor rahatsiz oluyorum. en iyisi devamli makinayla hafif kalacak sekilde kisaltmak. cok basit ve masrafsiz.
agdayla kremle ugrasmaya degmez... saygilar.

berber makinalarından var bende evde,sakallarımı kısaltmak için kullanıyorum sanırım sende onlarla alıyorsun peki sertleşme falan yapıyormu?
kalıcı çözüm için iğneli epilasyon dakikası 0,8 ile 1,2 ytl arası deişio kıl durumuna göre bikaç seansta bitimoş yada en azından seanslar arası uzunca bi süre çıkmıyomuş

zaen... valla nerden bulursun bilemem cünkü türkiye´de yasamiyorum... sen söyle dolas alisveris merkezlerinde magazalarda falan bulursun bir yerlerden.

yiit... valla 2 aydir falan aliyorum bi sertlesme falan hissetmedim hep ayni. basit is valla hic baska bi seyle ugrasmaya degmez... 2 dakikami almiyor.
hem ayrica ben tamamen kilsiz olmayi sevmiyorum belkide ondan böyle aliyorum... hafif kil olsunda erkek oldugumuz belli olsun... ama yinede estetik olsun öyle havuzda plajda yürürken 20 metreden killi oldugumuz insanlarin gözüne batmasin... azi karar cogu zarar yani. birde kökten alinca killar bir süre sonra hafif hafif uzamaya baslayinca bende diken gibi batiyor rahatsiz oluyorum. yani en kolayi en rahati böyle benim icin. saygilar.

anlıyorum bomberman evet bene düşünüyordum o makineyle almayı
teşekkürler
arkadaşlar ben arzum un yan ürünü felix marka aldım 20 ytl ye 2 yıl garantili 10 numara
hem sakallarımıda alıyorum
carrefour da var
tavsiye ederim

zaen83 dedi:
Bu traş makinalarını nerden alabiliriz?

istanbulda kadıkköyde sirkecide mahmutpaşada filan satılıyor istediğin kaliteye göre fiyatları var 2-3 milyona olanlar bile işini görüyor

momor dedi:
tüy dökücüler,agdalar vs. kılları besliyor ve daha çok sağlamlaştırıyor diye biliyorum.

55 ytl ye satılan bioderler var .önce kökünden alman gerekiyor daha sonra uyguluyorsun yani ilacın köke işlemesi lazım.% 46 gibi bi oranda azaltıyormuş yeniden çıkan tüyleri

ağda yaptırmayı düşünen arkadasların 40 year old virgine (türkçeye çevrilmiş hali 40 yıllık bekar) filmindeki adamın ağda yaptırdığı sahneyi izlemesini tavsiye ediyorum :D:D

almanyada gecen hafta doktora gidip sordum gögüs killarindan kurtulmak icin 6-8 seans gerekiyormus
fiati 800-1000 euro arasi.

yeni bir yol

selamlar, bb.com'da aynı konuda bir forumda www.shaveanywhere.com adresindeki Philips-Norelco marka cihazdan söz edildiğini duydum. İlk kez bir tıraş aletinin özellikle erkeklerin vücut kılları üzerinde yoğunlaştığını görüyorum. Bir yol bulur bulmaz bu cihazı almayı düşünüyorum. Siteye de girin bence, oldukça eğlenceli. :D

Arkadaş bende bu formda bulmuştum çözümü arkadaşlardan bir tanesi önermişti.Hamam otu diye bir toz.Ünlü marka tüğ dökücülerin içinde de az miktarda bulunuyor hamam otu. Yalnız çok güçlü bişey .200 gr kadar aldım.kilosu 6-7 milyon civarı aktarlarda var.hafif bulamaç haline getiriyosunuz.ve istenilen yere sürülüyor.5 dk kadar beklenip yıkandığında bütün kıllar yanmış oluyor.Evet arkadaşlar aynen yakıyor.Kötü yanları ise biricincisi bazılarında alerji yaptığını duydum ilk başta deneyin bir yerinizde sonra kullanın.İkincisi ilk başta bişey yok sürdükten sonra biraz yanma başlıyor ve felaket kötü kokusu var evi sarıyor o yüzden iyice kapatın banyonun kapısını :roll: ama gerçekten güzel temizliyor . Yalnız yine çıkıyor 2-3 hafta sonra aynen devam yani ..

sakın ağda yaptırmayın yaptıracaksanız sir'i öneririm ben çünkü sir içinde kıl kokunu besleyen seker benzeri maddeler yok ağdada kılaar daha da güçlenerek cıkacağı için uzun vadede yararı yok kesinlıikle sir derim ben mangal gibi yurek ister ona göre bir de en acıyan yer sırt bolgesinde bobrek üstleri senede 4 defa yaptırıyorum yetiyor,azalır diyenlerde atıyor azaldığı falan yok

wolveron2 dedi:
Arkadaş bende bu formda bulmuştum çözümü arkadaşlardan bir tanesi önermişti.Hamam otu diye bir toz.Ünlü marka tüğ dökücülerin içinde de az miktarda bulunuyor hamam otu. Yalnız çok güçlü bişey .200 gr kadar aldım.kilosu 6-7 milyon civarı aktarlarda var.hafif bulamaç haline getiriyosunuz.ve istenilen yere sürülüyor.5 dk kadar beklenip yıkandığında bütün kıllar yanmış oluyor.Evet arkadaşlar aynen yakıyor.Kötü yanları ise biricincisi bazılarında alerji yaptığını duydum ilk başta deneyin bir yerinizde sonra kullanın.İkincisi ilk başta bişey yok sürdükten sonra biraz yanma başlıyor ve felaket kötü kokusu var evi sarıyor o yüzden iyice kapatın banyonun kapısını :roll: ama gerçekten güzel temizliyor . Yalnız yine çıkıyor 2-3 hafta sonra aynen devam yani ..

nasıl yakıyor yani kıllar yanarken deriye bi şey olmuyormu tahriş filan.bide tekrar çıktıklarında daha güçlümü çıkıyor kıllar

Lazer epilasyon en iyisi arkadaşlar max 5 seansa yapılan bölüm tertemiz oluyo bana pek inandırıcı gelmemişti ama lazerin yapıldığı alan sanki hiç kıl çıkmamış gibi oldu

bi abi 3kez agda yapmıs birdaha cıkmamis dogrumu diyor acaba.??
cok acitiyormu hem?ben tuy dokucu krem denemistim ama yine cıkıyor..

Zannetmiyorum,ağda ile bir daha çıkmayacağını. Aksine artar bence..

Ya millet, benimde aynı sorunum var, yaşımda 18 ve acayip kıl var. Kas falan süper ama deli kıl var ya.. Hİç değilse şu göğüs ve karnımdan kurtulayım diyorum. Bu yüzdende ağda yerine, şu epilasyon aletlerinden alayımda, hepsini çeksin bende kurtulayım ağdadan falan diyorum.. Ağda hem iyi almıyor hem acıtıyor.. Bir ara soğutmalı falan diye reklamı çıkıyordu, birde erkekler için epi. aleti falan diyorlardı. Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.. 3 gün sonra tatile gideceğim, kıllardan acilen kurtulmam lazım.. Traş makinesi değilde epi. aleti lazım benim için. Acil yardımlarınızı,tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimididen teşekkür ederim..

Back
Yukarı