ugurkctrk89
Üye
Hepsini okudum. Benden cok daha tecrubeli arkadaşlarım var yazan. Fakat bildiğim birşey var 0-2 yıl arası bir vücutcunun 8-12 tekrar ve 3 seti gecmemesinde yarar ver hareketi kemiğe bindirip boşa cıkarmaması şart bence. Cünkü cok taze bir beden aşırı çalışmalara girip sakat kalması tüm hayaelleri yıkar benim 5 yıl önce yıktı. Tekrar başladım şimdi. 7 aylık vücutcuydum herseyi tam yerine getiriyordum 20 yaşında 41 cm kola souk vaziyette ulaşmıştım. Aşırı ağırlık altına girmemek lazım. bildiğiniz ağladım o gün hırsımdan 3 yıl iyileşmedi omzum. 7 ayda verdiğim suplementlere 7 binlirayamı acıyım. Verdiğim emekleremi. nasıl ağladım bilemezsnz. bnce asılıp harap etmeyin 2 yılı doldurmadan asılmayın vallahi üzülürm sakatlanmanıza.[DOUBLEPOST=1433347692][/DOUBLEPOST]Hepsini okudum. Benden cok daha tecrubeli arkadaşlarım var yazan. Fakat bildiğim birşey var 0-2 yıl arası bir vücutcunun 8-12 tekrar ve 3 seti gecmemesinde yarar ver hareketi kemiğe bindirip boşa cıkarmaması şart bence. Cünkü cok taze bir beden aşırı çalışmalara girip sakat kalması tüm hayaelleri yıkar benim 5 yıl önce yıktı. Tekrar başladım şimdi. 7 aylık vücutcuydum herseyi tam yerine getiriyordum 20 yaşında 41 cm kola souk vaziyette ulaşmıştım. Aşırı ağırlık altına girmemek lazım. bildiğiniz ağladım o gün hırsımdan 3 yıl iyileşmedi omzum. 7 ayda verdiğim suplementlere 7 binlirayamı acıyım. Verdiğim emekleremi. nasıl ağladım bilemezsnz. bnce asılıp harap etmeyin 2 yılı doldurmadan asılmayın vallahi üzülürm sakatlanmanıza.