Kıyafet Sorunu

Merhaba belki çok abartıyor vb. diyebilirsiniz ancak giysi konusunda aşırı zorluk çekiyorum.2 ay önce aldığım pantolon kemerle bile fazla bol duruyor, yeni pantolon alıyorum.Yine bugün gidip bir okul kazağı aldım.Omuzları otursa bel boşta kalıyor yani oturmuyor bel.Belin oturacağı kadar dar olan kazakta boydan kısa geliyor.Ne yapıcam bilemiyorum yani büyük alıp daralttırıyım dedim terzi yapamamış doğru düzgün.Ölçü verip mi daralttırmam gerek sizce? Omuz-Bel orantısından kumaşı yumuşak olmayan bir şey giyince oturmuyor bir türlü.

Öyle aşırı dar giyinmek istemiyorum ama üstüme otursun istiyorum giydiğim.

Son düzenleme:
Paraya kiycan kardeşim o tarz kazaklar falan istiyosan. Cidden omuz bel oranıni ayarlayani bende bulamıyorum adam akıllı

Pantolon konusundaki sıkıntımı sağolsun terzi çözdü benim iyi bir terziye gidersen anlatırsan o anlar zaten . Açıkçası benimde belim genetikden ince yapılı o yüzden kalınlaştırmaya çalışıyorum ne kadar vgciler sevmesede ben kalın bel geniş omuz taraftarıyım yoksa diğer yol tişörtü pantolonunun içine koyarsın tek çare oda kıro gibi oluyor :) . En mantıklısı iyi bir terzi bul iyi fiyata

Pantolon konusundaki sıkıntımı sağolsun terzi çözdü benim iyi bir terziye gidersen anlatırsan o anlar zaten . Açıkçası benimde belim genetikden ince yapılı o yüzden kalınlaştırmaya çalışıyorum ne kadar vgciler sevmesede ben kalın bel geniş omuz taraftarıyım yoksa diğer yol tişörtü pantolonunun içine koyarsın tek çare oda kıro gibi oluyor :) . En mantıklısı iyi bir terzi bul iyi fiyata
90larda çocuktum hatırlıyorum tişörtü pantalonun içine hatta kazağı bile pantalonun içine sokmak modaydı tabi zamanla herşey değişiyor ama siyah bodyleri pantalonun içine sokmak hoş durur bence konuya dönersek iyi bir terzi bulup durumu anlatıp ona göre giysi diktirmek en iyisi bende bel genetik olarak pek ince olmadığından sorun yaşamadım

90larda çocuktum hatırlıyorum tişörtü pantalonun içine hatta kazağı bile pantalonun içine sokmak modaydı tabi zamanla herşey değişiyor ama siyah bodyleri pantalonun içine sokmak hoş durur bence konuya dönersek iyi bir terzi bulup durumu anlatıp ona göre giysi diktirmek en iyisi bende bel genetik olarak pek ince olmadığından sorun yaşamadım
Tişörtü vs kast etmiyorum kast ettiğim şey gömleği vs belinin içine kadar koyduktan sonra pantolonunu kalçanın iyce üstüne çekip gömleğin önünü yarısına kadar açıp göğüs kıllarını göstermeye çalışan tipleri kast ettim iyi bir vücudun varsa bel inceliği için içine koyarsın tabi ama vücudu omuzu olmayan birinin içine koyup gömleğin önünü açması hoş değil bide bunu zincirle birleştirirsen ortaya tam bir kıro çıkıyor :D

onun için içime koymam genelde

Uzun süre bu sıkıntıyı çektikten sonra söyleyebilirim ki, mudo, mavi, colin's (bazi ürünleri),zara ve loft'un slim fit kazak ve gömleklerinden birseyler uydurabilirsin @aslangur'un dedigi gibi paraya kiyacaksin malesef :)

Back
Yukarı