Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beyler bu tarz yorumları hiç sevmem ama gerçekten iğrenç görünüyorlar yahu Arnold hariç tabi giydiği kıyafetleri çok iyi taşıyor gerçekten. 1 tane de ben ekleyeyim. Bu arkadaş iyi taşımış mesela.
Valla bu kadar kütleye takım elbise açıkcası pek yakışmıyor. Ama adamlarda haklı meslekleri bu. Bu sporculara daha çok sporcu kıyafetleri daha hoş görünüyor hele Phillin giyimi çok hoşuma gidiyor. Bu arada rühl uçakta iki kişilik yer almıştır heralde
jay cutlerin bebekle cekindigi resime ve daha yukarlara rony ile yan yana oturdugu resme iyi bakin,kollar bagiriyor SNYTHOL diye.ve cok amatörce duruyor.dünyaya kendisini kantlamis bir sporcu hemde mr olimpia bunu nasil yapar kendine..resimlere iyi bakin hak vereceksinizduhkafa_
evet dediği gibi bebekli resme birdaha baktım da kesinlikle syntollü.
eski mesajlarımı okuyabilirsiniz isterseniz 3 yıldır bu forumda birçok kişiyle tartıştım jay cutlerin bicepsleri synthollü diye en sonunda 2011 mr olympia da kolu patladı morardı fırladı ozaman mı inandınız bana? yani syntollü damarsız fışkırık kollar...
bide şu evan centopaniyi çok beyendim çok düzgün duruyor
uzun boylu adama gelişmiş bir vücut daha çok yakışıyor bence ...
arnold , starlone gibi ünlüler daha fit durduklarından olabilir çok daha düzgün gözüküyolar...
ne varsa eskilerde var yeni animal grubu on para etmez,steroiti basan şişmiş,çizgi film kahramanı gibi hepsi,rocky 10 numara bence rocky best one of them..