Kaç numara ayakkabı giyiyorsunuz..

boy : 186 ayakkabı : 44-45

boy 1.80 .. ayakabısına göre 44 45 giyiyorum ama 45 de rahatım

Bende bu konuda cok sınıntılıyım ya, ayakkabı beğeniyorum 44-45 numarayı soruyorum genelde yok diyorlar, hep 41-42 stoklarda bulunuyor genelde. Bigün çok fena çatıcam bu yüzden yetkililere. Yaw arkadaş erkek adam dediğin normal olarak 43-45 numara ayakkabı giyer bundan daha doğal ne olabilirki. one öyle karı gibi 39-40 numara ayak ya.

1.84 boyundayım 46 numara ayakkabı giyiyorum ve bu numaraları bulmak bizim şehirde baya zor.Aslında varda modellerini beyenmiyorum suanda giydiğim ayakakabı 47 numara mesela :/ Modeli güzel olduğu için bi büyük numarayı aldım.

Saygılar,

yaw arkadaşım sen benden 8 cm uzunsun ama aynı no ayakkabı giyiyoruz :o bende t-mac var usa ya göre 12 basket ayakkabısı bugüne kadar hiç stan smith superstar kapri gibi ayakkabılar almadım huzura gittim ordaki eleman bana taksime git hertürlü istediğin ayakkabıyı bulursun ama fiyat uçuk olur dedi oraya gidicem bende

arkadaşım sende benden 8 cm uzunsun ama bende 48-49 giyiyorum boyum 182 rezil bir durum ayakkabı bulmak çok zor

yaşım 18 boyum şuan 1.72, yaklaşık 3-4 yıldır 42 giyiyorum ayaklarım boyuma göre daha çabuk büyüdü sanırım ama şuan tam ideal duruyor çok şükür.

ayaklar boyla doğru orantılı gelişmekle beraber esasında gelişim çağınızda ayaklarınızı basıbos bırakmanız veya aksini yapmanızda bu gelişimin dengesini etkiler

şöyle ki;
gelişim çağınızda sürekli anneler babalar tarafından tercih edilen 1-2 numara büyük olsun seneyede giyer yada cocukların büyük ayakkabı alma ve giyme sevdası ayakları oranından fazla derecede büyütür.büyük ayakkabı giymek cok sağlıksızdır.bilek burkulmaları vs gibi durumlarada yol açabilir.

bunun tam tersi mesela ben, 8 yasımda futbol oynamaya baslamıstım.ve futbol oynarken ayağınızın 1 hatta 2 numara küçüğü krampon tercih edersiniz patlayacak gibi olur neredeyse.
tabi bu diğer ayakkabı tercihlerinizide etkiler hep tam numarasında ayakkabı giyersiniz.buda gelisimi etkiler ve ayağınız olması gerekenden kücük olur
örnekse; george hagi nin ayakları 37 numara filandı.
futbolcu adamın ayağı kücük olur yani genelde =)

tabi kücük ayakkabı tercihide sağlıksızdır
en sağlıklısı maksimum yarım numara kadar bosluk bırakmaktır.

ve tüm ayakkabı üreticileri ve modacılar tarafından seçilen en uygun ve estetik ayak numarası 42-43 tür.

Back
Yukarı