Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
16 yaşındayım ama kimse inanmıyo spor salonunda çalışırken adamın biri okuyo musun yoksa çalışıyo musun diye sordu daha lise 2 olduğumu söyleyincede gözleri büyüdü oha falan dedi adfasdad
18 yaşındayım. Küçükken kilolu bi çocuk olduğumdan dolayı spordan soğumuştum (ve bunda çevremin de etkisi vardı). Beden eğitimi derslerinde oynaması popüler olan futbol, basketbol, voleybol gibi sporları ne adam akıllı oynayabildim, ne de TV'de maçları vs. takip ettim. Lise 3 ve 4'te fiziğim artık oturmaya başlamıştı ve beden eğitimi derslerinde futbol ve basketbol oynamaya başlamıştım (her ne kadar çok da beceremesem de ). Parkur sporuna ilgi duydum ve bunun antrenmanlarını bile araştırdım ve kısa bir süre de olsa uyguladım. Hatta fitness'a ilk başlama sebebim parkurda işe yaraması içindi (gücümü arttırsın diye). Sonra zorunlu sebeplerden dolayı 6-7 aylık bir aranın ardından Şubat 2014'te fitness'a tekrar başladım ve bu sefer amaç parkur değildi. Fit olmak ve daha sağlıklı olmak istiyordum. Böyle de devam edecek gibi inşallah...