Kadir Dalkıran hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Arkadaşlar öncelikle kendisi çok iyi bir insan ve sponsor desteği veren yok neden abi yani neden bu kardeşimiz hakkıyla yapan biris akşama kadar kağıt topluyor akşamda mma antremanı yapıyor ne kadar para harcanıyor ama neden kimse sponsor olmuyor 7 kere türkiye ve dünya şampiyonu olmak kolay değil ki bu sponsor markaları hiç anlamıyorum sponsor denilen şey işini iyi yapanlara verilir artık görün şu kardeşimizi ya bugün haberde konuşmuş sponsor desteği üzüldüm cidden.

abartılan bir çocuk tanıdığım biri kadir dalkıranı nakavt etti videosunuda atarım kadirden başarılı çok sporcu var ama onlara daha az destek veriliyor[DOUBLEPOST=1516786093][/DOUBLEPOST]
yıldırım oğuz kardeşimize destek verilmesi lazım asıl kadirden çok daha başarılı ve dünya muay thai şampiyonu kadiride nakavt etti

Burda mma den bahsediyoruz kickboks demekki kardeşim ayrıca kadirdende iyileri var yani onlara verilmesin kadire verilsin demedim ki sadece sponsor şart onu diyorum

senin anlicağın kadirin arkasında federasyon var kardeşim başarılı değil türkiye şampiyonu oldu ama kulisler sayesinde oldu
bu maçıda izle mma maçı karşıdaki çocukta kağıt topluyor ama hakkını yediler işte[DOUBLEPOST=1516786663][/DOUBLEPOST]yani demek istediğim kadire gelene kadar türkiyede sponsor eksiği olan 100 çocuk vardır onlarında sponsoru yok kadirin sponsoru var diğer 100 çocuğa haksızlık bana göre

senin anlicağın kadirin arkasında federasyon var kardeşim başarılı değil türkiye şampiyonu oldu ama kulisler sayesinde oldu
bu maçıda izle mma maçı karşıdaki çocukta kağıt topluyor ama hakkını yediler işte[DOUBLEPOST=1516786663][/DOUBLEPOST]yani demek istediğim kadire gelene kadar türkiyede sponsor eksiği olan 100 çocuk vardır onlarında sponsoru yok kadirin sponsoru var diğer 100 çocuğa haksızlık bana göre
İşte onu diyorum başarılı insanlara sponsor desteği verilmeli kadir dalkıran bir örnek sadece

İşte onu diyorum başarılı insanlara sponsor desteği verilmeli kadir dalkıran bir örnek sadece
kadir dalkıranın ismini bile duymazdın başarılı insanlara destek verilse çocuk türkiyede maçları kazanamadı lobisi var buraya her şeyi anlatamam kaybettiği halde ona veriyorlar maçı taylanda kampa yolladılar sponsoru var kadire yeterli destek veriliyor verilmesi gerekenden fazla çünkü bu çocuktan başarılı çok kişi var bu çocuğu yenende çok kişi var ama lobi oyunları döndüğü için kazanıyor kaybettiği maçları kadir dalkıranı nakavt etmedikçe onu yenemessin çünkü federasyon onu destekliyor kaybetsede hakemler ona veriyor

kadirin sponsosur olmadığını nerden çıkardın? bi instagram sayfasına bak ayrıca demet akalın bile her türlü giderlerini üstleneceğini açıklamıştı.

kadirin sponsosur olmadığını nerden çıkardın? bi instagram sayfasına bak ayrıca demet akalın bile her türlü giderlerini üstleneceğini açıklamıştı.
Haberlere bakmıyorsun galiba para değil sponsor yardımı lazımmış ve herkes yardım demiş kimse geri dönmemiş ben yok demiyoırum ben haberde denileni dedim

Haberlere bakmıyorsun galiba para değil sponsor yardımı lazımmış ve herkes yardım demiş kimse geri dönmemiş ben yok demiyoırum ben haberde denileni dedim
https://www.instagram.com/p/BeVLRKSHmVq/?taken-by=kadir.dalkran videodaki acıklamayı oku bak bakalım ne yazıyor.
yapacak haber bulamayınca 5 ay öncesinin haberini koymuşlardır. Ayrıca haberlere bakmıyorsun galiba demişsinde yıl 2018 tvden haber izlemek ne ya 10 snlk görüntüyü 10dk veriyorlar birde yalan yanlış bilgilerle...

sponsoru yok demedim ki zaten var ama daha fazla istiyorlar işte ayrıca postaya gir orda var ben orda okudum ayrıca tv izlemiyorum 1 film izlemişliğim yok haberde izlemem

Bu arada dalkıran MMA'cı ve kick boksta yenilmesi normal. mcgregor mayweather ile boks maçında yenildi hemen. Fakat MMA maçı olsa mayweather paramparça olurdu. Yani MMA bambaşka bir spor dalı. Kafanıza göre yorum yapmayın

Bu arada dalkıran MMA'cı ve kick boksta yenilmesi normal. mcgregor mayweather ile boks maçında yenildi hemen. Fakat MMA maçı olsa mayweather paramparça olurdu. Yani MMA bambaşka bir spor dalı. Kafanıza göre yorum yapmayın
dalkıran mmaci ama wushu ve kickboks altyapılı önce kickboks ve wushuyla başladı karşısındaki adamda kickbokscu değil zaten muay thaici[DOUBLEPOST=1517042898][/DOUBLEPOST]mcgregor irlanda boks şampiyonu kadir daha ilk turda nakavt oluyor türkiye şampiyonasında aradaki fark bu

gorillaxxx zaten her MMA'cının bir alt yapısı olur. Sıfırdan MMA diye bir şey yok. Sürekli MMA ağırlıklı çalıştığı için işin için eldiven girince işler değişiyor.

Back
Yukarı