Teşekkür ederim video çekmek isterim ama birisinin bütün hareketleri alet üzerinde göstermesi gerekir[DOUBLEPOST=1458212119][/DOUBLEPOST]evi salona dönüştürmek içinde odanın birisini ayırmak gerekir abi.sen yanlız çalışmayı seviyorsun ben evde tek çalışamam
bu arada çok güzel bir iş çıkarılmış resimlerden bariz belli oluyor.
aslında birde video falan çekse sayfaya koysa daha iyi olur gibime geliyor naçizane tavsiye.
Benim amacım Şimdilik Ev kullanıcısına hitab etmek birde sistem çalışıyormu problem varmı kontrol etmek isteyen olursa profili kalınlaştırmak kolayhocam sen bu profilleri daha kalın yapsan çok daha prof. durur
Evet zaten bir odayı spor için tahsis edicem hem benim hemde müstakbel eşim için olacak tek çalışmayı bir çok yönden seviyor ve tercih ediyorum ama dediğim gibi bir süre salona devam edicem video fikri güzel aslında olabilir 360 derece dönülerek her yönden gösterilebilir detaylar daha net verilebilir [emoji4]evi salona dönüştürmek içinde odanın birisini ayırmak gerekir abi.sen yanlız çalışmayı seviyorsun ben evde tek çalışamam
bu arada çok güzel bir iş çıkarılmış resimlerden bariz belli oluyor.
aslında birde video falan çekse sayfaya koysa daha iyi olur gibime geliyor naçizane tavsiye.
Evet hocam aynen...ev kullanıcısına o profil yeter, yoksa yine 5bine power cagemi olur muhabbetine dönüyor iş..Benim amacım Şimdilik Ev kullanıcısına hitab etmek birde sistem çalışıyormu problem varmı kontrol etmek isteyen olursa profili kalınlaştırmak kolay
Teşekkür ederim o konu üzerinde çalışıyorum şimdilik yakında onu da yaparımCable da aşağı yukari hareket eden makara olabilir. Her açıdan çalışmaya imkân verir.
Çok iyi ama. Zamanında olsa cok işime yarardi. Büyük nimet.
Hocam proje var , şunu kaça üretirsin?Teşekkür ederim o konu üzerinde çalışıyorum şimdilik yakında onu da yaparım
Safety pin hangi profil ölçüsüne göre kaç cm uzunluğunda olacak ?http://www.roguefitness.com/media/c...1edac810f9b2465a359d8cdc0b5/x/x/xx4454-lg.jpg
ben de şu safety pin denen şeyi kaça yapabileceğinizi sorayım bir çift için.
benim soruya da bi cevap alabilirsem hocam...Safety pin hangi profil ölçüsüne göre kaç cm uzunluğunda olacak ?
benim soruya da bi cevap alabilirsem hocam...Safety pin hangi profil ölçüsüne göre kaç cm uzunluğunda olacak ?
Hocam bunu üretemem buna en az 3 eksen cnc lazım o da bende yok dışarıda ürettirsem pahalıya çıkar yine de bi sorar dönüş yaparım size yalnız kilogram olarak 4-5 çeşit var galiba siz hangisini istiyorsunuz[DOUBLEPOST=1462475583][/DOUBLEPOST]Hocam proje var , şunu kaça üretirsin?
Eki Görüntüle 42995
Cevap vermeden araştırma yapıyordum öteki soru bildiğim yerden olduğu için erken cevap verdimbenim soruya da bi cevap alabilirsem hocam...![]()
Hocam bi tedarikçide buldum, gerek kalmadı, çok teşekkürler.Hocam bunu üretemem buna en az 3 eksen cnc lazım o da bende yok dışarıda ürettirsem pahalıya çıkar yine de bi sorar dönüş yaparım size yalnız kilogram olarak 4-5 çeşit var galiba siz hangisini istiyorsunuz[DOUBLEPOST=1462475583][/DOUBLEPOST]
Cevap vermeden araştırma yapıyordum öteki soru bildiğim yerden olduğu için erken cevap verdim![]()
salondakini ölçeyim ona göre yazarım size.Safety pin hangi profil ölçüsüne göre kaç cm uzunluğunda olacak ?
eve cok saglam bır rack kurmayı planlıyorum nasıl yapabılırım ınternettekıler cok kotu gozukuyor 300 kg ye yakın agırlıklara dayanabılecek bır rack yaptırma sansım var mı?
Bu forumda yazan shappy vardi veya instasi @crossfit_rack ona sor hocam. Istersen telefonunu verebilirim. Fiyati cok fazla degil saglamligindan supheniz olmasin. Bazi spor salonlari kullaniyor bir de kalin profilden de uretimi var