Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkes cardio sporu olan koşunun kahvaltıdan önce yapılmasını söylüyor.Peki koşudan sonra yapılan kahvaltıda yenilen yiyecekler ne oluyor?Bu konu biraz düşündürdü sizlere sormak istedim.
Kendine diyet yapıcaksın ve o diyete göre gidiceksin cardio yaparken kas kaybetmemek için bol bol protein almasın yumurta beyazı, beyaz ekmek şeker tüketmemelisin.Onların yerine kepekli veya çavdar ekmeyi olabilir.Kimse sana burda program yazmaz armut piş ağzıma düş hesabı forumu biraz araştır. imkanın varsa bir diyetisyene giderken sana en uygun diyeti yaptırabilirisin
Yok yanlış anlatmışım sanırsam demek istediğim kahvaltıdan önce spor yapıyoruz vücut yağ yakmaya başlıyor.Koşudan sonra kahvaltı yapıyoruz yaktığımız yağlar geri alınmaz mı?
Hayır .. Vucüdn besinlerede ihtiyacı var yani zayıflamak için hiç yememek yok yağ un şeker karbonhidrat tuz vb. şeylerden uzak duracaksın genellikle protein ağırlıklı besleneceksin. Buda sana yağ değil kas kazandıracak.
Hayır .. Vucüdn besinlerede ihtiyacı var yani zayıflamak için hiç yememek yok yağ un şeker karbonhidrat tuz vb. şeylerden uzak duracaksın genellikle protein ağırlıklı besleneceksin. Buda sana yağ değil kas kazandıracak.
Bill yazdıların hiç açıklayıcı olmamış,millet anlamasın diye yazıyorsun nerdeyse,hiç yazma sen daha iyi bence.
Ben 1 yıldır body yapiyorum.Şuan cardioda yapmaya başladım.
o yüzden cardio kısmı için deneyimsizim beslenme konusunda.
Sabah aç karna cardio yaptım,eve geldim,yağ un yemeyeceğiz ok...ama gene karbonhidratımızı alacak mıyız ,nedir yani ? Proteini zaten alıyor,ama akşamada ağırlık antrenmanı var,nasıl olacak ?
Normal kahvaltınızı yapacaksınız. Sizin kardiyo yapmaktaki amacınız kalori yakmak. Günlük kalori alımınız gereken değerlerin altındaysa zaten yağ yakarsınız. Her 7000 kalorilik az alım ise 1 gram yağ yakmanız demektir. Ama bunun yanında kaslarınızın da yanmaması için protein almanız gerekmektedir.