merhaba suan yag yakmakla ugrasiyorum ama bi türlü kalori hesabini nasil yapildigini anlayamadim eger tükettigimiz besinlerin arkasinda yazan kcal miktarlarini topluyorsak ben 600 700 kalori aliyorum demektir ozaman :S birisi bana nasil hesaplanicagini anlatabilirmi yada hesaplayabilirmi benim icin programimi yazsam
sabah 3 yumurta beyazi 50 gr yulaf ezmesi 50-60 gram mozarella (100 gram mozarella 165 kcal , 20,5 protein , 1,5 karbo , 8,5 yag)
ara ögün 1 adet elma
öglen 1 tabak bulgur pilavi tuzsuz , 100 gram tavuk gögüs haslama
ara ögün1adet elma
sonraki ögün 100 gram tavuk gögüs haslama
50 gram badem
sonraki ögün yagsiz tuzsuz salata ve ton baligi
son ögün 150 gram tavuk gögüs haslama ile belki 2 yumurta beyazi
nekadar kalori aldigimi hesaplarsaniz yada nasil hesapliyicagimi söylerseniz cok sevinirim önerilerede acigim yas 18 boy 170 kilo 67.4 yag orani %13 ( dogru ciktigini dsnmüyorum o yüzden %16 oldugumu düsünüyorum )
kac gram yag tüketmeliyim onuda söylerseniz sevinirim
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:49 ----------
ben cok mu yiyorum bana mi öyle geliyor ya :S herkes 2 gram bisey yiyor sanki yag yakiminda :S
sabah 3 yumurta beyazi 50 gr yulaf ezmesi 50-60 gram mozarella (100 gram mozarella 165 kcal , 20,5 protein , 1,5 karbo , 8,5 yag)
ara ögün 1 adet elma
öglen 1 tabak bulgur pilavi tuzsuz , 100 gram tavuk gögüs haslama
ara ögün1adet elma
sonraki ögün 100 gram tavuk gögüs haslama
50 gram badem
sonraki ögün yagsiz tuzsuz salata ve ton baligi
son ögün 150 gram tavuk gögüs haslama ile belki 2 yumurta beyazi
nekadar kalori aldigimi hesaplarsaniz yada nasil hesapliyicagimi söylerseniz cok sevinirim önerilerede acigim yas 18 boy 170 kilo 67.4 yag orani %13 ( dogru ciktigini dsnmüyorum o yüzden %16 oldugumu düsünüyorum )
kac gram yag tüketmeliyim onuda söylerseniz sevinirim
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:49 ----------
ben cok mu yiyorum bana mi öyle geliyor ya :S herkes 2 gram bisey yiyor sanki yag yakiminda :S