Evet proteinin yapi taşıdır. Proteinler once karacigerde islem gorurler.amino asit tabletlerin boyle bir gorevi yok. Doktorun amino onermis zaten .ben antrenmandan sonra sadece amino aliyorum 6 aydir. Diger öğün lerim protein ağırlıklı. Gelismeden de nemnunum.
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
50mg dozda lustral ve günde 1-2 ölçek whey kullanıyorum günlük sıvo tüketimim gayet iyi . Sizce kataciğerimde bir zorlanma sözkonusu mudur ?yani üslupta sınır aşmak istemem. ancak bi dostum yada arkadaşım olsan demediğimi bırakmam.
tahlil sonuçların karaciğerin çok aşırı zorlandığını gösteriyor. (yaş kilo boy belirt lütfen)
ayrıca bunu hiç bir insan yorumlayamaz. çünkü olasılık çok yardımcı olman gerekmekte yani sarılıkta olabilirsin antidepresan ilaç kullanmış olabilirsin, uyuşturucu kullanmış olabilirsin. bizi sen yönlendireceksin.
doktor bey ben şundan şüpheleniyorum yada şu ilacı aldım olabilirmi?
Yas.38 kilo 80 boy 182 cmciddi bir bozukluk söz konusu.. doktorun olsaydım, şimdi git 2 hafta perhiz ile geri gel tekrar bakalım derdim. süre zarfında alkol antibiyotik gibi bişeyler alma derdim. eğer sonuçların aynı çıkarsa genel bir tetkik yaparız.