KadıköyTank
Üye
dostum triceps için 3 önerim var sana çok faydasını görüceksin hemde hepsi vücut ağırlığı iletriceps programi bulamadim yardim edermisiniz?
bench dips
dips
puesedo push ups
dostum triceps için 3 önerim var sana çok faydasını görüceksin hemde hepsi vücut ağırlığı iletriceps programi bulamadim yardim edermisiniz?
Dostum sana tavsiyem Kanat ve Sırt için en etkili yöntem kesinlikle Geniş tutuş Barfikstir (WİDE PULL UP) hacim için gücüne göre 4 x 5, 4 x 6 yada 4 x 10 olarak uygula sana kalmış orası 4 set yeterlidirMerhabalar kanatları genisletmek ve sırt büyütmek icin hangi programı onerirsiniz ?
oncelikle cevabın icin tesekkurler o benim vazgecilmezim direk baslangıcımdır ve sınav cekmekte zorlanırım barfikste zorlanmam okadar yaniDostum sana tavsiyem Kanat ve Sırt için en etkili yöntem kesinlikle Geniş tutuş Barfikstir (WİDE PULL UP) hacim için gücüne göre 4 x 5, 4 x 6 yada 4 x 10 olarak uygula sana kalmış orası 4 set yeterlidir![]()
Alt kanatı nasıl hangi hareketlerle gelistirebirliriz?alt kanat bele doğru inen yere deniyor
Şimdi bu sistemi hepsini aynı gün mü yapacaz sırt demişsin 4 hareket , alt kanat 4 hareket ve üst kanat 4 hareket var toplam 12hareketi bir günde mi yapacaz ??kas yapımı için
deadlift 5 set 6,6,8,10,12,
bent over barbelrow 5 set 8,8,10,10,12
seated cable row 4 set 8,8,10,12,
latpul down 3 set 8,10,12
yenı baslayanlar ,
latpul down 4set 10,10,12,12,
machıne row 3 set 10,10,10
one arm dumbel row 3 set 10,10,10
standing low cable row 3 set 12,12,12
alt kanat gelısımı
terstutus bent over barbel row 4 set 10,10,12,12
kaplı tutus latpul down 4 set 8,8,10,10
straight arm puldown 3 set 10,12,12
barfiks 3 set maxımum
üst kanat gelişimi
genıs tutus latpull down 4 set 6,10,12,15,
genıs tutus bent over barbelrow 3 set 10,10,10
genıs barla oturarak cable row 3 set 8,10,12
genıs tutus pull up 3 set maximum
dev set
buradakı ayrı verılen egzersızler bırer set hepsınden ardı ardına yapılacak ılk set bıttıgnde 2 veya 3 dakka dınlenebılırsınız.
deadlift 4 set 10,10,10,10
bent over barbel row 4 set 10,10,10,10
rack pul 4 set 10,10,10,10
pull up 4 set maximum
saygılar
aralık 2007 muscle &fıtness dergısınden alınmıstır.
dips demişsin kardeşim ama kasvekuvvet adlı siteden edindiğim bilgide insan vücudunun dips hareketinde olduğu gibi dirsekler geride iken vücut ağırlığını kaldırabilecek bir potansiyeli zayıf diyeceğimiz bi düzeyde. Dips yaparken omuz bölgesindeki AC kemiğine çok fazla yük bindiği için ani sakatlıklara ve yıpranmalara yol açabilir ALLAH korusun diye biliyorum ben[DOUBLEPOST=1445437912][/DOUBLEPOST]dostum triceps için 3 önerim var sana çok faydasını görüceksin hemde hepsi vücut ağırlığı ile
bench dips
dips
puesedo push ups
deadlift bele zararlı bi hareket be kardeşim bacak ve sırt için daha başka bir sürü hareket var riske girmeye değecek bi gelişim kaydettireceğini de düşünmüyorum deadlift hareketinin sen bilirsin yinedeBenim en iyi bölge sırt diye tabir ettiğimiz bölge.
Programım şöyle:
geniş tutuş barfiks : 4*8
barbell row : 12/10/8/8
dar tutuş lat pulldown : 12/10/8/8
machine row : 12/10/8/8
dumbell row : 12/10/8/8
hyperextension : 4*15
ben de postür bozukluğu var diye dar tutuş pulldown yapıyorum. Ayrıca bacak günler 12/10/8/8 deadlift giriyorum
Deadlifti uzun uzun bilgilerini verirdim ama değmez, adam deadlifti gereksiz dedi ladips demişsin kardeşim ama kasvekuvvet adlı siteden edindiğim bilgide insan vücudunun dips hareketinde olduğu gibi dirsekler geride iken vücut ağırlığını kaldırabilecek bir potansiyeli zayıf diyeceğimiz bi düzeyde. Dips yaparken omuz bölgesindeki AC kemiğine çok fazla yük bindiği için ani sakatlıklara ve yıpranmalara yol açabilir ALLAH korusun diye biliyorum ben[DOUBLEPOST=1445437912][/DOUBLEPOST]
deadlift bele zararlı bi hareket be kardeşim bacak ve sırt için daha başka bir sürü hareket var riske girmeye değecek bi gelişim kaydettireceğini de düşünmüyorum deadlift hareketinin sen bilirsin yinede
değmez ne genç , adam gibi konuşacaksan konuş da bişey biliyosak bildiğimizi anlatıp fikir alışverişi için buraya üye oldukDeadlifti uzun uzun bilgilerini verirdim ama değmez, adam deadlifti gereksiz dedi la
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu squat bench pull up military press bunlar bir sporcunun olmassa olmaz hareketleridir deadlift ise bu hepsinin ve diğer tüm hareketlerin babasıdır , 10 l'arca sayfa yetmez deadliftin yararları anlatmaya ama değmez diyen birine e diyebilirki?değmez ne genç , adam gibi konuşacaksan konuş da bişey biliyosak bildiğimizi anlatıp fikir alışverişi için buraya üye olduk
kardeş amma naz yaptın daYahu squat bench pull up military press bunlar bir sporcunun olmassa olmaz hareketleridir deadlift ise bu hepsinin ve diğer tüm hareketlerin babasıdır , 10 l'arca sayfa yetmez deadliftin yararları anlatmaya ama değmez diyen birine e diyebilirki?
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dips demişsin kardeşim ama kasvekuvvet adlı siteden edindiğim bilgide insan vücudunun dips hareketinde olduğu gibi dirsekler geride iken vücut ağırlığını kaldırabilecek bir potansiyeli zayıf diyeceğimiz bi düzeyde. Dips yaparken omuz bölgesindeki AC kemiğine çok fazla yük bindiği için ani sakatlıklara ve yıpranmalara yol açabilir ALLAH korusun diye biliyorum ben[DOUBLEPOST=1445437912][/DOUBLEPOST]
deadlift bele zararlı bi hareket be kardeşim bacak ve sırt için daha başka bir sürü hareket var riske girmeye değecek bi gelişim kaydettireceğini de düşünmüyorum deadlift hareketinin sen bilirsin yinede
Kardeşim Barfiks sayını arttırmaya odaklan, sayı ve tekrarlar yetersiz,merhaba, kanat ve sırt ile ilgili benımde bır sıkıntım var. Diğer bölge egzersizlerimin ardından çalıştığım bölgede kas ağrısı hissediyorum ama sırt gunlerımın ardından hıcbır ağrı veya o bölgenin çalıştığına dair hıcbır şey hissetmıyorum sankı çalışmamışım gibi. nerede yanlıs yapıyorum çözemıyorum
pazartesi gunu göğüs ve ön kol calışıyorum salı gunu dınlenıyorum ki çarsamba gunu sırt bölgesını etkılı calışayım diye gun ıcerısınde bol karbonhıdrat almaya gayret ediyorum ama yınede durum değişmiyor. yardımcı olursanız cok sevınırım teşekkurler.
barfiks 3*10-8-6
Pull down 3*10-10-8 (kılomdan 5kg düşürerek başlıyorum her sette 5kg dürüyorum extra 4'uncu set olarak super set yapıyorum)
barbell row
cable row
deatlif
sırt gunum öncesinde ve sonrasında baska ıdman yapmıyorum.