Kanat kasları gelişince, kollar vücuttan uzaklaşmak zorunda mı?

Kanat kasları gelişince, kollar vücuttan uzaklaşmak zorunda mı? yani kanat kasları büyüyünce kollar vücuda yapışmıyor mu? ben hiç kanat kası çalışmadım, o yüzden kolları vücudundan bayağı uzaklaşmış olanları gördükçe garipsiyorum.

Ben de kanat kaslarımı büyütmek istiyorum, ama öncelikle bu olayı çözmeliyim :)

O biraz kasılmaktan oluyor öyle kolları leylek gibi açacak kadar kanat yapmak zaten çok kolay değil :D ben yaptım ben bu da kanatlarım hıaaağğğğğ duruşu o abartılı olanlar :D

O biraz kasılmaktan oluyor öyle kolları leylek gibi açacak kadar kanat yapmak zaten çok kolay değil :D ben yaptım ben bu da kanatlarım hıaaağğğğğ duruşu o abartılı olanlar :D
Ben de insanlar dalga geçer diye yıllardır kanat çalışmıyordum, kollarımın leylek gibi açılacağını zannettiğim için :) Yorum için teşekkürler.

Ben de insanlar dalga geçer diye yıllardır kanat çalışmıyordum, kollarımın leylek gibi açılacağını zannettiğim için :) Yorum için teşekkürler.

Kanat kasların olacağına inanıyordun da leylek gibi kollarının açılacağını mı düşündün.
Kadınların erkekler gibi şişip kaslı olmak istemiyorum dedikleri ile aynı şey senin bu söylediğin farkında mısın ?
Önce bir dene baktın oluyor o zaman yaz bunu

Kanat kasların olacağına inanıyordun da leylek gibi kollarının açılacağını mı düşündün.
Kadınların erkekler gibi şişip kaslı olmak istemiyorum dedikleri ile aynı şey senin bu söylediğin farkında mısın ?
Önce bir dene baktın oluyor o zaman yaz bunu
Böyle kaba bi cevaba ne gerek vardı şimdi?! 3 yıldır bb yapıyorum ve kanat kaslarımı, başka bodycilerin "istemsizce kollar vücuttan uzaklaşıyor" söylentilerini duyduğum için, çalıştırmadım. Senin söylediğinle, benim anlatmak istediğim şey tamamen farklı.

Back
Yukarı