kanat kaslarının sürtünmesi

manhunt

Üye
1 senedir body building yapmaktayım ancak kanat kaslarım diğer kaslarıma oranla daha fazla geliştiğine inanıyorum ve bu koltukatına sürtmesi ile koltukaltlarında aşırı terleme oluşmakta.Daha önce bu sorunla karşılaşan arkadaşlar var mı acaba?varsa çözümlerini bilen bilgili bir kişi yardımcı olursa sevinirim....

sürtünmeden pişik olur galiba diye takmin ediyorum yapacağın ter önleyiciler onları kulanırsına ama hergün temizleki gözenekler açık kalsın sağlık açısından diye bilirim

şunu da eklemeliyim arkadaslar kullanmadıgım roll-on,koltukaltı spreylerı ya da benzeri urun kalmadı dıyebılırım ancak terleme işini hala cozemedım..

şunu da eklemeliyim arkadaslar kullanmadıgım roll-on,koltukaltı spreylerı ya da benzeri urun kalmadı dıyebılırım ancak terleme işini hala cozemedım..

şu kanatlarını gerçekten merak ettim!!! siteye resimlerini yükleyebilirsen hem sorunu görmüş hem de sana gerekli tavsiyelerde bulunmuş oluruz..;)

manhunt'la aynı salonda çalışıyoruz..kanatları standartların üzerinde gelişen vg.cilerden..resimleri yayınlamasını bekliyoruz..

srtsa4.jpg

kanatlv0.jpg

gerçekten Çok fazla gelişmiş bende kısa süredir vg yapıyorum ama gömleklerimin göğüs hizasındaki kısımları sıkmaya başladı sanırım kanatlar sebep oluyor.

Back
Yukarı