hakan90 soruma soruyla karşılık vermişsin ama neyse artık ben elimden geldiğince aydınlatayım seni bcaa vücudun ürettiği amino asitlerden oluşur (1 l-ısoleucine,1 l-valine,2 l-leucine) arginine ise vucut tarafından üretilmez ancak dışarıdan alınabilir sadece büyüme hormonunu tetiklemez ayrıca kas dokusunu korur ve en önemlisi yağların enerji kaynağı olarak kullanılmasını sağlar.ornithine de kasların aminoasit emilimini arttırır buda doğal olarak kas gelişimini ve onarımı hızlandırır.lysine ise kalsiyum emilimini arttırır buda özellikle kür dönemiysen en çok ihtiyaç duyduğun aminoasitleriden birisidir ayrıca idman performansını arttırır nitrojen depolama kapasitesini arttırır bcaa asla aol'nin muadili değildir ikisi farklı şeylerdir.Ben her ikisinide kullanıyorum herkeste kullanabilir yani senin dediğin gibi bcaa kullanıyor zaten neden aol kullansın benim için geçerli değil aol elbette anabolik etki gösterir büyüme hormonu salgılamasını tetikler hatta ereksiyon sorunu için bile kullanan var. ama sadece bu işe yaramaz ayrıca bende 19 yaşında birinin gh'ı tetiklesin diye aol kullanmasını doğru bulmuyorum ama ben bunu aynı zamanda benim yazdığım diğer etkiler içinde kullanıyorum diyorsa ona bir şey diyemem.