Karın bölgem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gursoy

Üye
Merhaba arkadaşlar 4 aydır evde dambıllarımla spor yapıyorum yaşım 18 kilom 75 vücut yağ oranım %16dan %11e düşürdüm başlamadan önce göbek vardı biraz 80 kiloydum şuanki karın bölgesi böyle sizce gidişat nasıl arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Yağ oranın %11'den yüksek gözüküyor, daha çok 13-14 gibi. Karın kasını boşverip bulka girmeni tavsiye ederim, fazla kas kütlen yok. Karın kasları çıksın d.ye daha fazla yağ yakarsan iğne ipliğe dönersin.

Yağ oranın %11'den yüksek gözüküyor, daha çok 13-14 gibi. Karın kasını boşverip bulka girmeni tavsiye ederim, fazla kas kütlen yok. Karın kasları çıksın d.ye daha fazla yağ yakarsan iğne ipliğe dönersin.
Yağ oranını tam olarak nasıl ölçtürebiliriz ?

Diyetisyenlerde ölçtürebilirsiniz en son 1 ay önce baktırmıştım şuanda kaç bilmiyorum bugün yarın gitmeyi planlıyorum tekrar ölçtürtçem bulka girip yağlanmayı istemiyorum açıkçası 75 kiloyum kas kütlesi arttırarak 80 kg çıkmak istiyorum öyle çok aşırıda yemiyorum çoğunlukla proteinle besleniyorum okadar bugün baktırırsam son değerlerimi yazıcam daha sağlıklı yprumlayabiliriz[DOUBLEPOST=1392719191][/DOUBLEPOST]
Kas kütlemin az olmasından dolayısındanda olabilir yağ oranımın yüksek görünmesi diye tahmin ediyorum

Son düzenleme:
Tabi ki. Yağ miktarın yüksek değil, yağ oranın yüksek. Bu da kas kütlesinin azlığından kaynaklanıyor. O yüzden çözüm yağ yakmak değil, kas kazanmak.

Ben beslenmemi yazayım onun üzerindende eksiklerimi söylerseniz sevinirim
Sabah 5 yemek kaşığı yulaf içine 3 adet ceviz 1 kaşık bal yarım muz 250 ml süt yanında 3 adet yumurta (1tam 2sibin beyazı) ara yemiyorum öğlen değişiyo bazen haşlanmış tavuk bazen kıymalı yumurta bazen ton balığı ama gene protein ağırlıklı 2 saat sonra spor ardından yaklaşık 400 ml süt ve 1 adet muz daha sonra bir kase yoğurt akşamda artık ne olursa ama yinede protein var yoğurt ve salata fix her zaman var yemek olarakta balık olabilir baklagil olabiliyo yada et olabiliyo akşamda meyve yiyorum

Karın bölgende fazla bir yağ yok karın kası çalışmanı aksatma zamanı geldiğinde 1 ay kardiyo yapar sağlam görüntüye ulaşırsın :)

Kardioda bi sıkıntım yol folklor oynadığımdan her akşam 3 saat çalışma var onda problem yok tek sorun sanırım kas kütlemin az olması kas kütlemi arttırırsam daha iyi olucak sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı