Karın bölgesi Yağlanma

Mert4343

Üye
Arkadaşlar boyum 1.78 kilom 74-75 civarı vücudumdaki gelişim ve üzerine kas koyma konusunda şuan için memnun olduğumu söylebilirim altyapıyı oluşturma konusunda elimden geldiğince çalışıyor ve emin adımlarla ilerliyorum çözüm bulamadığım nokta ise şu vücudumun herhangi bir bölgesinde yağlanma yok iken göbek bölgemde yağlanma mevcut bölgesel zayıflamanında mümkün olmadığını düşünürsek ideal kilomdan düşüp kas kaybı yaşamak istemiyorum skiny fat bir yapıyada sahip değilim göbek bölgesindeki bu yağlanma görüntümü bozuyor çok araştırdım ama bir sonuca varamadım karın egzersizleri üzerine yoounlaşırsam Crunk Plank Eğimli mekik gibi bir nebze olsun faydasını görürmüyüm yardımlarınızı bekliyorum

karın ve bel bölgesindeki yağlar en son eriyen yağlar arasında bu yuzdende çok inatcı olur özellikle alt karındakiler zayif insanda bile alt karında az miktarda yağ kalıyor. kas koruyan düşük karb yüksek protein diyetleri var ama eğer hatırı sayılır bi kas kütlen yok ise bununla uğraşmanı pek önermem hem karındaki yağ inat eder hem zayiflama surecini uzatir hemde seni sıkar onun yerine öldürücü darbeyi vur ve ketojenik diyet yap üstündeki yağdan tamamen kurtul giden kas gitsin bırak. ardından sıfırdan temiz bulk ile ilerle.

karın ve bel bölgesindeki yağlar en son eriyen yağlar arasında bu yuzdende çok inatcı olur özellikle alt karındakiler zayif insanda bile alt karında az miktarda yağ kalıyor. kas koruyan düşük karb yüksek protein diyetleri var ama eğer hatırı sayılır bi kas kütlen yok ise bununla uğraşmanı pek önermem hem karındaki yağ inat eder hem zayiflama surecini uzatir hemde seni sıkar onun yerine öldürücü darbeyi vur ve ketojenik diyet yap üstündeki yağdan tamamen kurtul giden kas gitsin bırak. ardından sıfırdan temiz bulk ile ilerle.[/QUOTE
karın ve bel bölgesindeki yağlar en son eriyen yağlar arasında bu yuzdende çok inatcı olur özellikle alt karındakiler zayif insanda bile alt karında az miktarda yağ kalıyor. kas koruyan düşük karb yüksek protein diyetleri var ama eğer hatırı sayılır bi kas kütlen yok ise bununla uğraşmanı pek önermem hem karındaki yağ inat eder hem zayiflama surecini uzatir hemde seni sıkar onun yerine öldürücü darbeyi vur ve ketojenik diyet yap üstündeki yağdan tamamen kurtul giden kas gitsin bırak. ardından sıfırdan temiz bulk ile ilerle.
Karbonhidrat miktarını azaltarak Protein ağırlıklı temiz bir beslenme uygulasam mevcut kas miktarını kaybetmeden karın bölgesinde incelme meydana gelirmi veya karın bölgesine çalışmalarımda ağırlık versem bir sıkılaşma olurmu

Ne zamandır vücut geliştiriyorsun yeterli seviyede kaslamdın mı,bence haftada 2 gün csrdio yap karbonhidrat alımını azaltarak kalori açığı oluştur,proteini kesme

Vücud ölçülerim omuz:121.5 kol:35.5 (sıkılı halde ) gögüs:100 karın bölgesi:86 cm bulk ile ilerleyip hacim kazandıkca karın bölgesinin göze fazla batmayacağını düşünüyorum sizce bu şekilde ilerlemek doğru bir tercih olurmu

Son düzenleme:
Back
Yukarı