öncelikle herkese merhaba ve kolay gelsin
20 yaşındayım 1.59'um 65 kiloyum
şimdi arkadaşlar her gün düzenli olarak şınav mekik barfix açma germe yapıyorum
mekikler 45'er şınav 40'ar barfix 8'er yapıyorum
1 sorunum şu mekik üst kaslarımın ortaya çıkmasını sağladı fakat alt karın kaslarım bir türlü belirginleşmiyor ayrıca adonisler de gayet açık halae geldi
ve alt karın kası çalışırken hiç yanma hissetmiyorum kaslarımda
mekikler de (gayet nizami çektiğimi düşünüyorum) 35-40 a ulaştığım zaman belimde ağrı hissediyorum
2 sorunum gögüs kaslarım sertleşmiyor şekillendiler sarkık görünüyorlardı düzeldiler fakat sertleşmiyorlar
3 sorunum barfix de yaklaşık bir yıldır 8 den fazla çekemiyorum 8'e kadar çok rahat sanki 1. çekiyormuş gibi çekiyorum 9 a gelince sanki biri aşağıdan asılıyor gibi çıkmaıyorum bir türlü
birde şu var idmanlardan sonra sıkmadığım halde vücudum gergin bir 10 dakika sonra sönüyor ne zaman sonra sürekli gergin durucak ?
bunları sabırsızlıktan değil bilgilenmek için soruyorum yoksa çok sabılrıyım

20 yaşındayım 1.59'um
dipnot:koşu ve bu hareketleri kullanarak 2 ayda 3 cm uzadım
20 yaşındayım 1.59'um 65 kiloyum
şimdi arkadaşlar her gün düzenli olarak şınav mekik barfix açma germe yapıyorum
mekikler 45'er şınav 40'ar barfix 8'er yapıyorum
1 sorunum şu mekik üst kaslarımın ortaya çıkmasını sağladı fakat alt karın kaslarım bir türlü belirginleşmiyor ayrıca adonisler de gayet açık halae geldi

ve alt karın kası çalışırken hiç yanma hissetmiyorum kaslarımda
mekikler de (gayet nizami çektiğimi düşünüyorum) 35-40 a ulaştığım zaman belimde ağrı hissediyorum
2 sorunum gögüs kaslarım sertleşmiyor şekillendiler sarkık görünüyorlardı düzeldiler fakat sertleşmiyorlar
3 sorunum barfix de yaklaşık bir yıldır 8 den fazla çekemiyorum 8'e kadar çok rahat sanki 1. çekiyormuş gibi çekiyorum 9 a gelince sanki biri aşağıdan asılıyor gibi çıkmaıyorum bir türlü
birde şu var idmanlardan sonra sıkmadığım halde vücudum gergin bir 10 dakika sonra sönüyor ne zaman sonra sürekli gergin durucak ?
bunları sabırsızlıktan değil bilgilenmek için soruyorum yoksa çok sabılrıyım

20 yaşındayım 1.59'um
dipnot:koşu ve bu hareketleri kullanarak 2 ayda 3 cm uzadım