karın kaslarım

iasca

Üye
s.a beyler benım sorun şu haftanın 4 günü kardio interval koşu ve koşudan bi 5 10 dk sonra bi 15-20 dk ka karın çalışıyorum gunler:pzt,çarş,cuma,pazar boy 1.75 kilo 67 sorun şu 3 aydır yapıyorum ama alt karın bir türlü düzleşmedi.koşular 40 dk interval yapıyorum vıcık vıcık su oluyorum sanki hamama girmiş gibi donum sıksan suyu geliyo o derece ter..mekik 4 hareket yapıorum zayıflık olarak artık yüzüm içine göçccek gibi ama kollar göğus sağlam da alt karında şöle bir problem var altında sanki yağ yok gibi çünkü deriyi çekince 2-3 cm uzuyo karnı serbest bırakınca hafiften dışarı çıkıyo ama hafif karnımı sıkınca 6 pack belli oluyo yada benım mide şiş ondan öle oluyo ben sıkmadan sertleşmesini istiyorum yağ oranı %9bench_O

bildiğimiz başlangıçta germe hareketleri

ayaklar havada yarım mekik 4xmax

ayaklar havada yanlara 4x max

sırt ustu pozisyonda ayakların arası biraz açık olcak şekilde aşağı yukarı hareketi ama yavaş yavaş 4x10

deadlift hafif ama çok tekrar 4 set

daha 3-4 hareket vardı adı aklıma gelmedi onları 4x10 yapıyorum ve bunların hepsini 40 dkklık bir kosudan sonra yapıyorum yoğun ter içinde aslında zayıfımda işte ayakta iken göbek gözükmüyo ama oturunca biraz çıkıo bombeli oluyo o kadar yaptığım gunler pzt çar cuma pazarbench_O

Öncelikle karının da kas olduğunu ve aşırı çalıştırmanın bu kasın gelişimini etkileyeceğini bilmelisin. Karına 3 bilemedin 4 hareket yeterli.
mesela ilk hareketin crunch gayet iyi 4 x max
ikinci olarak asılı ayak çekme uygulayabilirsin daha zorlasın diye asılı kalıp ayaklarınla bi dumbbell sıkıştırıp onu karnına çekebilirsin.
son olarak da yanlar için dumbbell side bend yapabilirsin.

Zaten bunları hakkıyla yapınca ertesi gün karın ağrısından duramazsın.

iyi çalışmalar

Herşeyin Fazlası Zarar.

doru diyosun zaten her yaptığımda ertesi gun bastırdığımda feci bi acı oluyo ama bi sonraki gun yine devam ediyorum yani 1 gun ara sonra acısa bile tekrar

Back
Yukarı