Arkadaşlar merhabalar. Acilen salon önerisi rica edicem sizlerden ksk çarşıda oturuyorum aracımda var fakat zamanım çok yok. Klio vermek için salona başlamak istiyorum,rejim yapamadığım için..önerebiliceğiniz uygun ve güzel bir salona ihtiyacım var. lütfen yardımcı olun.
metropolun ozellıkleri hakkında biraz bilgi verir misin önemli eksik makineler var mı cable crosover yada squat çalışabilecek alan var mışemiklerde var metropol spor kulubu. çok uygun güzel bir yer
metropolun ozellıkleri hakkında biraz bilgi verir misin önemli eksik makineler var mı cable crosover yada squat çalışabilecek alan var mı
the best body center tavsiye ederim kilise sokağında biraz pahalı ama çok iyi bir klüpArkadaşlar merhabalar. Acilen salon önerisi rica edicem sizlerden ksk çarşıda oturuyorum aracımda var fakat zamanım çok yok. Klio vermek için salona başlamak istiyorum,rejim yapamadığım için..önerebiliceğiniz uygun ve güzel bir salona ihtiyacım var. lütfen yardımcı olun.
bostanlı migrosun üstünde the best body center var kilise sokağında the best body center 2 var yunuslarda sportivaya gidebilirsin ve en iyisi sports international
ben beste 1 yıl gittim kesinlikle haklısın şimdi sportstayım sonuna kadar hak ediyor parasınıMigros üstündeki Best maalesef verdiğin paranın karşılığı olmaz. Amacın Free Weight ise çalışma alanın ve cihazlar kısıtlı bilgin olsun. Preacher Curl sehpası mevcut değil, incline sehpasının oturma kısmı pimi arızalı ağırlıkla düşebilirsin, bench press barlarının bir kısmı eğri vb., Hamstring çalışacaksan makine problemli, decline press için ekipman yok. Salon hakkındaki izlenimlerimi sundum.
Arkadaşlar merhabalar. Acilen salon önerisi rica edicem sizlerden ksk çarşıda oturuyorum aracımda var fakat zamanım çok yok. Klio vermek için salona başlamak istiyorum,rejim yapamadığım için..önerebiliceğiniz uygun ve güzel bir salona ihtiyacım var. lütfen yardımcı olun.
New Synergy kötü tavsiye etmem. Alan dar, ekipman kısıtlı, havalandırma kötü, personel saygısız. Geçireceğin zamana vereceğin paraya değmez tavsiye etmem. Leg press yok, leg curl yok, leg extension bozuk ayarsız, decline bench yok, en ağır dumbell 25kg, ayarlı bench yok, cable curl yok, sadece bir adet z bar mevcut ikincisi yok, tuvaletler bakımsız.bostanlı migrosun üstünde iyi bir yer var mavişehirde sports var(fiyatı biraz pahalı gelebilir ama hakkını veriyor) yine mavişehirde karşıyaka arena da kent spor var sonra bostanlıda new synergy var tavsiye ederim metropolü duymamıştım.