Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7 aydır spor yapıyorum 1.5 ay protein tozu kullandım alkol durumum ayda 1 idi ama spora basladıgımdan beri içmedim sadece tozu bıraktıktan sonra 1 kere çok içtim okadar ama o içtiğimde tahlilden sonraydı
Doktorun dediği gibi protein tozunu bırakmalısın, başka perhiz önerisi verdiyse aynen yapmalısın. Eğer içinde şüphe kaldıysa başka bir doktordan da fikir alabilirsin ama diğer bir doktora randevu alıp gidene kadar protein tozu kullanma.
gama glutamil gransferaz sizin gtt düşüklüğü ile birlikte alp testi istenmesi gerekirdi. alp test sonucunuda bildirirseniz yorumlarımız varsayımdan daha ileri taşıyabiliriz. öncelikle doktorunuzun alp değerlerine göre protein tozunu bırakmanız gerektiğini söylemesi yanlış.. genelde kadınlarda biraz düşük olur. bunun aksine sizdeki düşüklüğün nedeni karaciğerin diğer t hücreleriniz absorbe etmesi olarak düşünmekle beraber başka bir kalıtımsal hastalığınız olduğu yönünde beni kuşkulandırmaktar. bu düşünceler doğrultusunda alp istemi ile sizi tekrar tahil servisine havale etmemiz gerekmektedir. eğer alp seviyeniz yüksek çıkarsa genel bir tanı için gerekli bölümlere başvuru için bilgisayardan acil bir havale çıkartılması gerektiği kanaatindeyim.bunun dışında herhangi bir yükseliş yok ise karaciğeriniz çok sağlıklıdır ve protein tozunu gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.