peki o zaman , neden funakoshi nin shookan katalarında bugün bile "mawashi geri "yok !...
veya , goju ryu katalarında vb vb ...![]()
Ya shotokan ve goju ryu karate stilleri mawashi geri roundhouse kickgardaş ne diyonuz siz![]()
Son cümleni bende birkaç kere söylemiştim aynen katılıyorum diğerlerine deEn güçlü yumruğu vurmuş boksörler ;Earnie Shavers,Joe Frazier,Mike Tyson diyorum. Earnie ile ilgili çok fazle boksör yediğim en sert yumruktu demiştir.Muhammed Ali onun için 'frazier'dan sonra, yediğim en sert yumruk onunkiydi' demiştir. Arkadaşlar bide lütfen 2 sporu karşılaştırmayın farklı dövüş ve savaş sanatları farklı felseferdir. Kim yener ? Cevap veriyorum kareteci yada boksör değil. İyi olan sporcu yener arkadaslar.. Yoksa Ferrarimi gecer Lamborginimi? Buna cevap hangi arabası kim kulllanıyor Nası bi yolda diyorsun değilmi? Benim düşüncem bu herkeze saygılar.
Siyah kuşağa mı tapıyorsunuz ?Evet arkadaşlar aklınıza her ne gelirse ne isterseniz sorabilirsiniz
Yahut merak ettikleriniz, tarihi hakkında da soru sorabilirsiniz
Her türlü yani![]()
Haklısın kardeşim ama konu geride kaldı karate ile ilgili sorun varsa alayımBoğayı yumrukla öldürebilmek dinozora kafa atıp beyin kanaması geçirmesini sağlamakla birdir,O videoda hiç birşey net değil zaten o sahneyi göstermiyorlar parodi gibi olmuş,sonlara doğru boğayı öldürdüğünü göreceksiniz demişssin ama bu kara mizah olmuş,aklı yerinde olan bir insan yumrukla boğanın öldürülemeyeceğini bilir..