Karate Hakkında Ne İsterseniz Sorun

Oda arkadaşım Aikido yaptı bir süre,çok da gelişti ama şu kuşak sınavları yok mu,tonla para isteyip durdular o da bıraktı.Ben de soğudum bu tarz işlere.

Ygs lys ye dahi girerken para veriyorsunuz ki buna giren kişi sayısı milyonlar değil ve bu sınavı da herkes yapamaz o yüzden bırakın da alsınlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

En güçlü yumruğu vurmuş boksörler ;Earnie Shavers,Joe Frazier,Mike Tyson diyorum. Earnie ile ilgili çok fazle boksör yediğim en sert yumruktu demiştir.Muhammed Ali onun için 'frazier'dan sonra, yediğim en sert yumruk onunkiydi' demiştir. Arkadaşlar bide lütfen 2 sporu karşılaştırmayın farklı dövüş ve savaş sanatları farklı felseferdir. Kim yener ? Cevap veriyorum kareteci yada boksör değil. İyi olan sporcu yener arkadaslar.. Yoksa Ferrarimi gecer Lamborginimi? Buna cevap hangi arabası kim kulllanıyor Nası bi yolda diyorsun değilmi? Benim düşüncem bu herkeze saygılar.

En güçlü yumruğu vurmuş boksörler ;Earnie Shavers,Joe Frazier,Mike Tyson diyorum. Earnie ile ilgili çok fazle boksör yediğim en sert yumruktu demiştir.Muhammed Ali onun için 'frazier'dan sonra, yediğim en sert yumruk onunkiydi' demiştir. Arkadaşlar bide lütfen 2 sporu karşılaştırmayın farklı dövüş ve savaş sanatları farklı felseferdir. Kim yener ? Cevap veriyorum kareteci yada boksör değil. İyi olan sporcu yener arkadaslar.. Yoksa Ferrarimi gecer Lamborginimi? Buna cevap hangi arabası kim kulllanıyor Nası bi yolda diyorsun değilmi? Benim düşüncem bu herkeze saygılar.
Son cümleni bende birkaç kere söylemiştim aynen katılıyorum diğerlerine de

Sent from my iPhone using Tapatalk

Boğayı yumrukla öldürebilmek dinozora kafa atıp beyin kanaması geçirmesini sağlamakla birdir,O videoda hiç birşey net değil zaten o sahneyi göstermiyorlar parodi gibi olmuş,sonlara doğru boğayı öldürdüğünü göreceksiniz demişssin ama bu kara mizah olmuş,aklı yerinde olan bir insan yumrukla boğanın öldürülemeyeceğini bilir..

Boğayı yumrukla öldürebilmek dinozora kafa atıp beyin kanaması geçirmesini sağlamakla birdir,O videoda hiç birşey net değil zaten o sahneyi göstermiyorlar parodi gibi olmuş,sonlara doğru boğayı öldürdüğünü göreceksiniz demişssin ama bu kara mizah olmuş,aklı yerinde olan bir insan yumrukla boğanın öldürülemeyeceğini bilir..
Haklısın kardeşim ama konu geride kaldı karate ile ilgili sorun varsa alayım

Şu stil - branş kıyaslama huyundan kurtulamadık bir türlü :) Şehirden şehire taşınan biri olarak farklı salonlarda farklı branşlarda çalışmak zorunda kaldım. İyi de oldu. Kyokushin-ashihara ile spora başladım. Shotokana döndüm. Sonra Taekvondo.. Şu an arkadaşımın salonunda çok zaman bulamasam da fırsat buldukça muay thai ve boks çalışıyorum. Zaman sorunum olduğundan form tutmak için evde les milles combata başladım. Hepsinden keyif aldım, hepsinden kazanımlarım oldu. Özetle diyorum ki ; kıyaslama değil antrenman yapın :)

Kyokushincilerin , boğa öldürme ve ayı dövme videoları eski izleyiciler için hoş görüntüler olabilir ama günümüz izleyicileri bunları yemiyor :) Günümüzde bunları paylaşmak böyle güzel bir sporu komik duruma düşürmekten başka bir işe yaramıyor kanımca :) Yazmasam çatlardım :) :)

Back
Yukarı