Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dostum tavsiyem hemen suplement kullanma önce beslenmeni düzene oturt. kilo almaya çalışıyosan yulaf ezmesi de mis gibi karbonhidrat işte hergün ye bol bol kilo alırsın rahat
Dostum tavsiyem hemen suplement kullanma önce beslenmeni düzene oturt. kilo almaya çalışıyosan yulaf ezmesi de mis gibi karbonhidrat işte hergün ye bol bol kilo alırsın rahat
Kardesim karbonhidrat tozuna bosuna para verme illaki alacaksan protein tozu al sporda gecmisin yoksa beslenmen yeterliyse oda gereksiz sana tavsiye bunlara verecegin paraya yulaf ton baligi yumurta ya ver
hayatımda ilk defa geçen ay almıştım şekerden başka tat gelmiyor çok yoğun bi şeker tadı var midemi bulandırdı sırf para verdim diye zar zor bitirdim k.hidrata tövbe ettim..supplement yerine günde 5 lira 500gr 125gr'am proteine veriyorum artık yanında da yulaf ezmesi bi paketi 4 gün gidiyor.sana da tavsiye ederim beslenmenin yeri çok farklıymış bunu geçte olsa anladım.
Gainerlara bulaşma dostum , onlar sadece fazladan hergün aldığın 3 yemek kaşığı bulgur gibi düşün.Bu senin kaloriyi kendin aşamaman yüzünden , tozla aşmaya çalışman sadece , bir öğün fazla yemen bunla aynı şey.Bu sporda seçilicek bir supplement sırası yap kendine , protein miktarını tamamlıyor musun bir düşün.Zararı olmaz ama biraz yağlanmana yardımcı olur ve büyük ihtimal çok zayıfsın aradığın bu ama kilo olabildiğince minimum yağdan almak en iyisi...