Karbonhidrat tozu hakkında bilgi, kullananlar?

1 aydır vücut geliştirme yapıyorum salondaki hoca karbonhidrat tozu kullanmamı tavsiye etti makarnadan farkı yok dedi. İnternetten araştırdım bazı siteler hiç zararsız tarzında yazılar yazmış bazı sitelerde tam tersi kötülemiş. Çok kararsız kaldım, kullan varsa memnun kaldınızmı ?
Sporla birlikte kullansam yağ yapar mı ?
Bide mesela 4 ay salonu bıraksam aynı anda karbonhidrat tozunuda bıraksam sadece evde çalışmaya devam etsem ne olur ?

Makarnayla aynı değil.
Örneğin Progainerde protein tozundan fazla protein ve b vitaminleri mevcut.
Eğer kullanacaksan sporla beraber kullanmalısın aksi takdirde pek işe yaramıyor, spor yapmadan kullanırsan fena bir şekilde yağlanırsın ve makarnadan da kötü yapar.

Makarnayla aynı değil.
Örneğin Progainerde protein tozundan fazla protein ve b vitaminleri mevcut.
Eğer kullanacaksan sporla beraber kullanmalısın aksi takdirde pek işe yaramıyor, spor yapmadan kullanırsan fena bir şekilde yağlanırsın ve makarnadan da kötü yapar.
Yok zaten sporla birlikte kullanıcamda zararı falan varmı bunun ve sporu bıraktıktan sonra ne olur ?

Al 3 kiloluk progainer dene.
Sporu hemen bırakmıcan heralde.
Sporu her bırakan yağlanıyor unutma.
Boy 190 yinede yağlanma olur mu ve salonu bıraktıktan sonra evde devam etsem ?[DOUBLEPOST=1465663854][/DOUBLEPOST]
herhangi bir zararı yok ama almanı tavsiye etmem çok gereksiz olur , parana yazık.
Hiç mi faydası olmaz ki. Faydası olcaksa maddi sıkıntı olmaz

Back
Yukarı