Kardiyo sırasında bacak arası tahriş olması

Arkadaşlar merhaba,
Bu satırların yazarken inanın acıdan kıvranıyorum kafa_, spora yeni başladım, yapmış olduğum 45 dk lık hızlı tempolu yürüyüşten sonra, kasıkın biraz altı çok ciddi şekilde tahriş oldu, normal yürürken bile çok ciddi yanma oluyor, bu yaygın bir durummudur, bana özelse nasıl önlem alabilirim, pamuklu uzun boxer falan aklıma geldi, her seferinde pudra mı kullanmam gerekli, destek olabilirseniz sevinirim.

Spora başlamadan ve spordan sonra sadece su ile duş almanı öneririm.

teşekkürler, fakat kas ağrısından bahsetmiyorum, sürtünme kaynaklı olarak ve terlemekten kasıklarım tahriş oldu, yazın hepimizin başına ufak çaplı gelen durumun çok şiddetlisi gibi anlatıyım. Bunun da duşla alakası var mı ?

dostum sen pişik olmuşsun sürtünmeye bağlı deri tahrişi pudra kullan biraz faydalı olur ama koşu yaparken sporcularında şortun altına giydiği şort şeklinde taytlar var onlardan kullan o sürtünmeyi azaltacagı için tahrişide engeller....

Teşekkürler yardım için, fakat her yeri aradım bulamadım bahsettiğin tarzda şorttan daha kısa bir tayt, nerde bulabilirim online olarakda alabilirim link verebiliyorsanız.

evet tayt ıyı olucaktır

su an ıcın nemlendırcı krem kullnmak daha mantıklı gecene kdarda yapma o sekılde kardıo

pudra cıldı daha da kurutup ıyılesmeyı yavaslatabılır

Tayt henuz almadım, fakat pişik önleyici bir krem aldım ve kardiyodan önce iyice o bölgedeki terimi kuruluyorum, daha uzun boy bir boxer giymeye başladım, şu an iyi, başka başına gelen varsa tavsiye ederim,

Esakiden benimde başıma gelen en sık sorunlardan biri bacak arası sürtünmesi hatta o bölgemde iz bile kaldı biraz karartı var sokakta alışverişte plajda yürüsem bile kızarırdı arası

bende pudra krem elime geçeni sürerdim acısıazalsın diye daha sonra ilo verince bacaklar inceldikten sonra böyle bir problem kalmadı 1.5 senedir hiç sürtünme olmuyor kilodan kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum yani kiloverince düzelir ben hertürlü şey g.ymeme rağmen gene arası kızarır pisik olurdu

cok aşırı bir kilom yok gerci ama 87 boy a 85 kiloyum su anda ama belki hassas bir cildim var, biraz ara verdim banda, tamamen hiç iz kalmayana kadar band yerine bisiklete devam ediyorum.

İstanbul a da Ankara'da iseniz decathlon'da satılan taytları önerebilirim... 10-15 tl..civarında fiyatı var.. İç çamaşırı giymeden tayt üzerine şort giyerek 1 seneden fazladır kullanıyorum.. Belki 100 kere durulamışımdır kullanım sonrası.. Ne sünme oldu kumaşında ne üzerindeki yazılarda silinme... Hatta spor sonrası suyla yıkayıp astınız mı koku falan da yapmıyor...

bacaklarını sarıp sürtünmenin önüne geçecek tayt giy; bacak arası neyse de benim sürtünmeden dolayı göğüs uçlarım yara olurdu; sonrasında nikeın taytvari tshortlerinden alıp kurtuldum.

Teşekkürler beyler, en kısa zamanda alacağım tayt, önerilerin hepsinden birer örnek almaya çalışacağım, size bilgi veririm,

Son düzenleme:
Back
Yukarı