BrockLesnar
Üye
Gayet leziz ve yüksek proteinli bir yiyecek. Sert geçen bir göğüs idmanından sonra insanın kendisini karidesle ödüllendirmesi kadar güzel birşey olamaz.
pahalı olmasa her gün yerim nefiskaliteli jumbo karides buldummu kaçırmam abi ustası yapınca süper gider. O değilde 21. yüzyıldayız yasakmış değilmiş takılmayın bunlara sağlıklıysa yeyin gitsin.
hocam karidesin dinen bir sıkıntısı yok diye biliyorum, dinen yasak olan midye diye biliyorum o da âdet geçirdiği için. Karides harikadır denemeni tavsiye ederim.gerçekten besin değerleri güzel. Ama karides bildiğim kadarıyla böcek familyasından. dinende yenmeleri yasaklanmıştır.
Aynen tavuk göğsüne devamBesin değerleri güzel olsada fiyatı uçukFiyatlarını bi sitede buldum ne kadar doğru bilmiyorum ama;
JUMBO KARİDES (9-10 Kalibre)…………….119.00TL/kg
JUMBO KARİDES (16 – 22 Kalibre)…………..89,00 TL/kg
JUMBO KARİDES (25 – 30 Kalibre)………….69,00 TL/kg
Tavuk göğüsüne devam![]()
Denizin avı helaldır, maide 96 yanlış hatırlamıyorsam, hem avı hemde toplananlar helaldır, kim uydurmuşsa bunu Allaha ıftıra atmış, Allahın dini tektir, mezhep peşinde koşanlar dınını boluyor parçalılıyor. Allah kuranda denızın avıda topladıklarınzıda helaldır demıs ayetınde. Haram olanlar zaten kuranda yazıyor, bu konuda 1saat 30 dakıkalık program var kuran ayetleri ile delilli dinleyin öğrenın, kuran ne diyor onu gorun bir kımsenın görüşünü değil.hocam karidesin dinen bir sıkıntısı yok diye biliyorum, dinen yasak olan midye diye biliyorum o da âdet geçirdiği için. Karides harikadır denemeni tavsiye ederim.
besin değeleri kalırda ayrıyeten yağ alırız ama bende cok sevıyorum karides kalamar nerde bulsam affetmem of kalamar sosu boyle karidesin güveçte yağı falanBalik Restauratlarinda bunu kizgin yag ile falan yapiyorlar onun besin degerli ne denli degisir dersiniz ?
bence besin değerleri aynı kalır değişmez ama tabi işin içine yağ giriyor ona dikkat etmek gerekir.Balik Restauratlarinda bunu kizgin yag ile falan yapiyorlar onun besin degerli ne denli degisir dersiniz ?
İmamı-ı şafi denizden babam çıksa yerim demiştir bildiğim kadrıyla karideslerde küçük balıklar gibi alg denen küçük deniz canlılarıyla besleniyor midye yiyorsa insanlar karides yenmesinde bi sıkıntı olacağını sanmıyorumgerçekten besin değerleri güzel. Ama karides bildiğim kadarıyla böcek familyasından. dinende yenmeleri yasaklanmıştır.