Arnold1975
Üye
Sevgili Pump altın kadar kıymetli bilgilerin için çok sağol. Verdiklerinden 1. link çalışmıyor. Göz atabilirsen çok seviniriz. Teşekkürler...
hehe cagatay baba bende kafaı yedım bendedeyag veya derı sarkması var cozemedım ve mıde yemek yıyom azda yesem proteın de ıcsem 2 karı oluo cok ıgrenc oluo!!!doktora gıdıp yag aldırcam cunku cızdım kafaı!!yaglar gidincede ole gozukcek bliom ama yinede mutlu olcam gobeklı adamlar gbyim gobek sısıo ama ben hala 70 kıloyum kılo amıom gobek sısıo cok gıcık bı durum vala...cagatay dedi:ne iştir dıye doktora gıdıyorum.bişey yok dedi.ama yakında gunum var kolon tedavısı dıye bısey ayapacakalr karındakı tum gazları bosaltacaklar sonra bılmıyom ne yapacaklar.karındakı sıslıkten nefret edıyom ceske gobek olsaydıda erıtseydeım.hay allah kahretsım emı koralasıca...
flexarnold dedi:arkadaşlar bu konu sırf diyafram yada yağ meslesi değl.bu belki bende hepinizden fazla oluyo hatta artık herkes göbeği eritsen süper olucaksın falan diyodu neyse cözümü buldum.istedğiniz kadarprotein yiyin ..et kebap balık sucuk...dikkat edin karnınız hiç şişmiyo yanında minnacık bi karbonhidrat alın göbek hemen büyüyor...özellikle beyaz unlu mamüller buna sebep oluyormuş....bide reflu diye bi hastalık var yemek borusyla ilgili ama o da buna sebep olyu ama benim o knuda çok bir bilgim yok...
Abi bide bana sanki hergun umit usta gb oluyorum gibi oluyor!!!!"Kafayı"da çizdim artık cok kotu bi problem ya :cry: hergun sanki dahada cok sisio :cry: :cry: :cry:aren dedi:Arkadaslar ayni sorun bende de var.sizde de oldugu icin sukur edicem ama size haksizlik olucakbende bu sorun bir tek bende var saniyordum.ben uzun bir sure ara verdikten sonra bu spora tekrar basladim.9 ayda 81 kilodan 65 kiloya dustum.ust bolgem tamamen inceldi.karin ve yandaki yaglarda oyle cok fazla durmuyor.ama ne yazik ki tum ugrasima ragmen bu karin sisliginden kurtulamadim.her gun acik havada sabah duzenli yuruyus ve kosu yapiyorum.eve gelince dumbellarla isinma hareketleri,yana esneme ve 100 mekik cekiyorum.aksamlari 2 saat bisiklete biniyorum ve egzersizlere devam ediyorum.yiyeceklerime cok dikkat ediyorum.kaslarim her ne kadar cok gozukmesede elleyince ve cok dikkatli bakinca ortada.adonis kasim tamamen cikmis durumda.herkes bana eski halime gore ciroz gibi kaldigimi ama hala gobegim oldugunu soyluyor.tabii bu da benim sizler gibi cok sinirimi bozuyor.kilolu iken her sey normaldi.ama insanin bu kadar ince ve fit olmasina ragmen gobegi olmasi kotu bi durum.sizin dediginiz gibi benimde gobegim cok sert.1 hafta boyunca dogru duzgun ekmek ve yemek yememe ragmen hic bir degisiklik olmuyor.sakiz cigniyorum.esniyorum.nefeslerimi kontrol ediyorum.ama sonuc nafile.neyseki yanliz degilmisim.ama gercekten bir cozum bulmak lazim.ruzgar estiginde goguslerimin altinda karnimin ustunde olusan bu bosluk benim cok sinirimi bozuyor.bu brad abi nasil oluyorda dumduz??1 haftadir konjuge linoleik asit kullaniyorum.daha da yaglari inceltmek icin.kemiklerim gozukuyor artik.ben bu sorun icin kendimce cozumler buldum.Birincisi genetik bir sey.yani sulalenizde gobekli insanlar varsa ki benim var.İkincisi midenin buyuklugu ile ilgili.ben bir donem o kadar asiri yiyordum ki,midemin aciya aciya buyudugunu hissediyordum.belkide mide kuculemiyor.cok uzun donem gecmesi gerekiyor.Ucuncusu gaz problemi.hizli yemek yerken bile insanin icine 2 kat daha fazla hava girdigini goz onunde bulundurursak bu da buyuk bir rakam.Dorduncusu stres.stresli insanlarin sistigi diyetisyenler tarafindan bile biliniyor.Besincisi bir arkadasimin da yukarda bahsettigi gibi karbonhidratlar mideyi sis tutuyor.son olarak beslenme aliskanligimizi degistirmemiz lazim.ben mekigi birakmamak gerektigini dusunuyorum.ne olursa olsun ben her gun egzersizlerimi yapmaya devam edicem.cunku hatirliyorum bir donem boyle degildim tabii ki..bir de siz ne yaparsaniz yapin hep ust tarafiniz inceliyor gibi geliyor bana.ama yinede yeni dogum yapmis komsumuzun 3 ayda benden daha iyi duruma geldigini gorunce insan bozulmuyor degil hani..yinede paylasalim.belki bir cozum buluruz. :?
bunu bende dusundum.ama cok saglikli gelmiyor.zaten liposuction zayiflamak icin yapilmiyor.bir bolgesi ince diger bolgesi kalin olan insanlarin vucut sekilsizligini duzeltmek icin yapiliyor.ama cogu uzman bu yontemi tavsiye etmiyor.cesitli deri hastaliklarina hatta olume bile yol acabildigi iddiasi var.bu forumdaki bir cok insanin brad pitt vucudu yapamamasinin sebebide budur.zira arkadasin liposuction yaptirdigini tum dunya biliyor.adam gram yag yok.hadi diyelim aldirdin.bunu korumakta cok zor.yine yaglanicaksin.ayrica 3 ay kendine dikkat etmen ve spor yapmaman gerek.bu da bb ara vermene yol acicak.bende cok sikayetciyim.ust kismimda kemikler gozukmesine ragmen, alt kisimdaki yaglari cekiyorum elimle bi guzeeeel uzatiyorum.o derece yani.ters ampul deyin, armut diyin ne derseniz deyin. :cry:R2D2 dedi:ya valla bu bolge bende de cok sorunlu. ben 6 aydır ha bire kosuyorum, mekik felan yapıyorum ama karındaki şişlik aynen devam. o bolge boyle sporla felan gitmiyo galiba. ben biraz umitsiz durumdayım. sizi bilmiyorum. cok da cirkin duruyo ozellikle ust tarafınız zayıfsa. ben bunun için ust kısmı sisirmeye karar verdim. boyle daha az farkedilir olacagını dusunmekteyim.
bence bu bolge için tek ve en etkili cozum lipo-suction. bi alman tv sinde gormustum. adamın biri aynen bizim gibi karnındaki şişlikten şikayetçiydi. lipo yaptırdı, karın aynen dumduz oldu valla. ama nerede kaca yapılıyo derseniz ben arastıracam bi. bisey bulursam soylerim.
+1 benden.tam olarak sorun bu.ben birden cok zayiflamistim.yani 1 ayda abartmiyorum 8 kilo vermistim.sanirim icerdeki gobek kuculmuyor.bir de etrafinda yaglar olunca al sana bela.benimde karinim tas gibi.izler bile cikmaya basladi.hatta sirt ustu uzaninca butun kaslarim belli oluyor.ama kalkinca her sey bitiyor.(sonuyorum yalan oluyorumofbeat dedi:ama işte bizim sorun yumuşak olması degil sanki icerde sert taş varmış gibi sanki tum gobek kendi bir kas yuvarlak kas gibi ne sallanıyor ne yumuşak ama karnını kasınca yok oluyor yag olsa kastıgında sarkar birşey olur zaten
Ghaldszar dedi:Oric
Yanlız şu yağ aldırma olayı benim çok ilgimi çekti onu araştırıyorum bu aralar. Sadece göbekten şişmanlatyana biri olarak karındaki yağ hücrelerini azaltma yoluna gitmek hem vücudumdaki dengeyi saglamak hem de karın kaslarımı görebilmek açısından iyi olabilir ne de olsa yüzde 5 civarında bile hayal meyal görmek deli ediyor beni ama acılı bir seçim tabii. Ama yağ hücrelerini azaltmanın tek yolu liposuction.