Karin kasi mutfakta yapılır peki ya sonra ?

arda5511

Üye
Merhaba arkadaşlar . Hepimizin bildiği gibi karin kasları yag katmani gitmeden belli olmuyor yani düzgün bir beslenme şart özellikle benim gibi metabolizmasi yavaş olanlar için . Peki ya diyelim ki hersey güzel yag oranımiz yavaş yavaş düştü karın kaslarimizi ayriyetten calismassak da gözükür mu yani calismak gerekir mi çünkü zaten çoğu harekette calistirdigimiza dagir bir bilgi okumustum . Nedir ne değildir ne düşünürsunuz Teşekkürler şimdiden

dondurma sever tarafından gönderildi

Kardeşim mutfakta yapılır evet ama karın kası çalışmadan da çıkması çok zor yanı hem beslenme hem antrenman bunun ikisini aynı anda gotureceksin mutlaka senin için çok daha faydalı olacaktir

GM Discovery II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim mutfakta yapılır evet ama karın kası çalışmadan da çıkması çok zor yanı hem beslenme hem antrenman bunun ikisini aynı anda gotureceksin mutlaka senin için çok daha faydalı olacaktir

GM Discovery II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim son olarak ben genelde ağırlık + hit yapip uzun bi süreçte kilo verdim ve pek karin calismadim acikcasi elbet internetten programlar bulurum fakat kac gun calisilmali haftada ne düşünürsunuz

Merhaba arkadaşlar . Hepimizin bildiği gibi karin kasları yag katmani gitmeden belli olmuyor yani düzgün bir beslenme şart özellikle benim gibi metabolizmasi yavaş olanlar için . Peki ya diyelim ki hersey güzel yag oranımiz yavaş yavaş düştü karın kaslarimizi ayriyetten calismassak da gözükür mu yani calismak gerekir mi çünkü zaten çoğu harekette calistirdigimiza dagir bir bilgi okumustum . Nedir ne değildir ne düşünürsunuz Teşekkürler şimdiden

Ayda 1 kere karin çalışıyorum 4 set ve gerçekten sunu rahatlikla söyleye bilirim tek sey yag oranini düşürmek

Karın kasını yapmış biri olarak söyleyeyim.

Yağ yakımı en önemlisi. Ancak ağırlık çalışmak kası doğrudan etkilemiyor. Çalışmak gerek.

Fakat şu sekiz on dakikalık programlar falan bende işe pek yaramadı.

Karın kasına bir omuz, göğüs muamelesi yapmak işe yaradı.

2 hareket, 12 15 tekrar civarı, 3 4 set, bir süre sonra yorucu olmuyor, ağırlık kullandım o noktada.

Özellikle alt karın zor olduğundan, çalışmam genelde alt karın için oldu.

Yağ yaktığımda da karın kasım görünüyordu ancak çok belirgin olmadı çünkü nihayetinde kasları gösteren temel etken gölge.

Kas ne kadar küçükse oluşturduğu gölge o kadar küçük oluyor özellikle plajda :)

O yüzden geliştirmek net görünmesini sağlıyor.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı