karindaki baklavalari meydana cikarmak icin saunabelt gibi seylerin faydasi varmi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
burda titresimli kemerleri yazıor ondan deil bole antreman yaparken bisey sarsak naylon gibi bişy daha terletsek o bolgeyi bi faydasi olurmu?

antreman sırasında takılan bantlardan bahsedıyorsan cok da faydasını olucanı sanmam ama takan arkadalarım vardı ole cokda buyuk degısıklıkler olmadı takmayanlara oranla...

karın olayı zaten dıyetle cardıoyla cozuluo bu tarz seyler sadece cok azda olsa hızlandırır ama ole cok bır faydasıda olmaz

ama bole aparatlar yuzunden terlemeden dolayı karın bolgesınde yaralanmalar kızarıklıklar felan olanlarada sahıt oldum sonucta antreman boyunca o bolge hava almıyor cok da saglıklı oldugunu dusunmuyorum ben acıkcası...

Sauna belt dediğiniz belirli bir bölgeyi dışarıdan ısıtmaya yarayan bir ürün değil mi ?

Başka ne gibi bir işlevi var ?

Vücut sıcaklığını doğal yollarla ve doğaya uygun olarak içten dışa doğru arttırmak varken dıştan içe doğru arttırmak sizce doğru mu ?

Sauna belt gibi ürünlerin gerekli olduğuna inanmıyorum. Ancak özel durumu olup, belirli şartları taşıyan bir takım kimselere kullandırtılabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı