Karnitin, termojenik ve cla kombini??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar multipower l carnitine 20 ampul kullandim ve cok buyuk faydasini gordum.Tabi beslenmemi ve sporumu hic aksatmadan 21 gunde 10 kilo verdim.Simdi arastirmalarim sonucunda soyle bir kür yapmaya karar verdim:
-Antenman onceleri weider liquid l carnitine
-Sabah ve ogle ogunu oncesi granede lipo6
-Sabah ogle aksam ogunlerim oncesi weider cla

Boy: 175 cm
Kilo: 102 kg
Sizlerin fikirlerinizi merak ediyorum.Herkese tesekkurler.

çabuk kilo vermeye odaklanma ilerde sağlık sorunların olabilir ben sigaraya başladığımda 2-3 ayda 25 kilo vermiş biri olarak sıyırmışım diyorum hani teğet geçmiş.
lipo 6 carnitine tarzı şeyleride emin olmadan kullanma yani en azından kalbe bağlı bir sağlık tehliken olmadığından emin ol çnkü bazen fazla gelebiliyor bazı insanlara

not:carnitine de kullanmıştım placebo olarak düşünüyorum yani pek bir etkisi yok bence

çabuk kilo vermeye odaklanma ilerde sağlık sorunların olabilir ben sigaraya başladığımda 2-3 ayda 25 kilo vermiş biri olarak sıyırmışım diyorum hani teğet geçmiş.
lipo 6 carnitine tarzı şeyleride emin olmadan kullanma yani en azından kalbe bağlı bir sağlık tehliken olmadığından emin ol çnkü bazen fazla gelebiliyor bazı insanlara

not:carnitine de kullanmıştım placebo olarak düşünüyorum yani pek bir etkisi yok bence

Ben carnitine sayesinde inanilmaz randiman aldim.Normalde bu sure zarfinda yarisinda kilo veremiyodum

placebo olan kısmı o zaten kilolu isen zaten kolay verebilirsin düzenli beslenmeyle ve sporla.
karnitine yerine kahve(kafein),yeşil çay gibi şeylerde tüketilebilir.

3 haftada 10 kilo vermen aşırı kas kaybıdır ve çok sağlıksızdır.Tabi kilona da bağlı olabilir.Yağ yakayım derken bazal metabolizma hızını duşurme derim.

3 haftada 10 kilo vermen aşırı kas kaybıdır ve çok sağlıksızdır.Tabi kilona da bağlı olabilir.Yağ yakayım derken bazal metabolizma hızını duşurme derim.
Ölçümleri yapiliyor ve agirlikta kaldiriyorum.Baslangic kilom zaten 113tü ve bunun en az 4 kilosu sudan gitti.[DOUBLEPOST=1427733566][/DOUBLEPOST]Soruma cevap vericek varsa bilgilendirme yapsin lutfen.

Arkadaslar multipower l carnitine 20 ampul kullandim ve cok buyuk faydasini gordum.Tabi beslenmemi ve sporumu hic aksatmadan 21 gunde 10 kilo verdim.Simdi arastirmalarim sonucunda soyle bir kür yapmaya karar verdim:
-Antenman onceleri weider liquid l carnitine
-Sabah ve ogle ogunu oncesi granede lipo6
-Sabah ogle aksam ogunlerim oncesi weider cla

Boy: 175 cm
Kilo: 102 kg
Sizlerin fikirlerinizi merak ediyorum.Herkese tesekkurler.
Merhaba dostum. Sen bu kombine basladınmı acaba? Bende aynı kombini yapmayı dusunuyorumda. Senin tecruben varsa faydalanmak isterim. Bende kombini asagıdaki gibi kurmayı planlıyorum.
Grenade thermo detonator
Multipower l carnitin 1800mg
Dymatize cla 1000
Sence nasıl olur?

L-carnitine kullandığım dönemlerde antrenman süresini uzatmamda katkısı oldu, oda dolaylı olarak yağ yakımını arttırmıştı. Bence döngülü olarak kullanın daha iyi sonuç alırsınız. Kolay gelsin.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı