Karsi cinse ilk bakista dikkat ettiginiz yerler.

Bıyıkları var mı yok mu diye bakarım :P :D
Yüzüne ve fiziğine bakarım

Şimdi dünyalar güzeli bir kız çıksa karşına ama gelgelim ses yıkılıyo olsa, hani bu ses bundan mı çıkıyor diye etrafına bakınacağın cinsten :D
Arkanı dönüp gidermisin? ;)

Şimdi dünyalar güzeli bir kız çıksa karşına ama gelgelim ses yıkılıyo olsa, hani bu ses bundan mı çıkıyor diye etrafına bakınacağın cinsten :D
Arkanı dönüp gidermisin? ;)

Görüntü herşeydir , ses hiçbirşey :D

vallahi yüzü önemli tabi de.. saçları da önemli. kepekli pis yağlı leş gibi kafaya tahamülüm yok. bir de elleri ve dişleri çok önemli. temiz olmalı.

Harbiden bende gördüm öyle erkekten fazla küfür eden delikanlı :D Aga naber modunda :D

bi erkek sesli kadınlar var.. o okadar tehlikeli değil..

birde erkek sesli bayan görünümlü erkekler var.. işte o tehlikeli. sonuçta iki adet testesteron ... allah korusun 4 teker olma şansı var alkollü falan olsa insan

göğüs ve kalça...herkes farklı şeylerden bahsetmiş..yapmayın etmeyin arkadaşlar din kardeşiyiz :)

Bende problemmi var arkadaşlar ben burunlarına bakıyorum ufak burunlular beni etkiliyor:)

Yoo gayet normalsin :) geçen farklı bir sitede fitnes bayanların resimlerini inceliyorum..adamın biri ayak hastası çıktı..biz neresine bakıyoruz adam ayaktan bahsediyordu :) yani normalsin aynen devam...

ama yinede k ve g idealimdir ;)

Yoo gayet normalsin :) geçen farklı bir sitede fitnes bayanların resimlerini inceliyorum..adamın biri ayak hastası çıktı..biz neresine bakıyoruz adam ayaktan bahsediyordu :) yani normalsin aynen devam...

ama yinede k ve g idealimdir ;)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:Dhyper_hyper_hyper_hyper_hyper_hyper_hyper_hyper_hyper_hyper_hyper_hyper_hyper_hyper_:D:D:D

puhahahah :D hey allahım yaa:D fetişler coşmuş:D

• Like
Reactions: Azi
sımdı benı gercekte tanıyanlar hadı be dıyebılır ama yınde solım cunku gercek fıkrım bu :)

bır bayanda encok dıkkatımı ceken sey tanıstıktan sonrakı ıc dunyasıdır asla dıs gorunusune bakmam bır gun evlenceksem bu asık oldugum kısıyle olcaktır ama bu kısı guzel olcakmı bundan emın degılım ama ıc dunyası mukemmel olcaktır

Back
Yukarı