KAS ŞOKLAMA İLE BOY UZATMA

dostum sizleri iki kamyona bağlasakada uzayamassınız boy uzatan haraketler olsa herkez yapardı bunları yapsanız kamburluğunuzu düzelteterk 2-3 m uzarsınız gidin doğro düzgün fıtnes yapın uzarsınız bunların hepsi fitnesda var pul down omurgayı uzatıyor
dostum öncelikle pull down hareketi barfiks'in makina ile yapılanıdır. zaten programı okuduysan barfiksle ilgili iki hareket görüceksin gelelim boy uzatma konusuna zaten kendinde cevabını vermişsin sadece duruşu düzelterek 2-3 cm boyu uzatılabileceğini kemiklerimizi birbirine bağlayan kıkırdaklar ve kaslardır. yazdığım programda kaslarını aşırı esnetmene ve başta kol olmak üzere vücuttaki pek çok kıkırdağın açılmasını sağlıyor yani programı uzun süre uygulayan arkadaşların bacaklarındaki kollarında vs kıkırdaklarındaki jel artar buda anında boya etki yapar

dostum öncelikle pull down hareketi barfiks'in makina ile yapılanıdır. zaten programı okuduysan barfiksle ilgili iki hareket görüceksin gelelim boy uzatma konusuna zaten kendinde cevabını vermişsin sadece duruşu düzelterek 2-3 cm boyu uzatılabileceğini kemiklerimizi birbirine bağlayan kıkırdaklar ve kaslardır. yazdığım programda kaslarını aşırı esnetmene ve başta kol olmak üzere vücuttaki pek çok kıkırdağın açılmasını sağlıyor yani programı uzun süre uygulayan arkadaşların bacaklarındaki kollarında vs kıkırdaklarındaki jel artar buda anında boya etki yapar
Bende zaten makinedekini diyorum ama isallah uzatir hayitlisi

Kardesim cok begendim on numara programa benziyo. Benimde cok ilgilendiğim bi konuydu bu boy uzatma.
Ama tek anlamadığım hareketlerin hepsini ard arda mı yapıcaz?
Hangi hareketleri haftada kaç gün yapıcaz ?

teşekkürler, evet art arda yapıcaksın fitness programı gibi ve haftanın 7 günü yapsan da olur ama ara vermek istersen bir gün vermen iyi olur

dediğin gibi yaklaşık bir hafta esneme hareketlerini yaptım ve özellikle bacak arkasından inanılmaz yanmalar oldu.Ama değdi.Bugün programa başlayacağım.En kısa zamanda da boyumu tam olarak öğrenip yazacağım.Umarım işe yarar.

dediğin gibi yaklaşık bir hafta esneme hareketlerini yaptım ve özellikle bacak arkasından inanılmaz yanmalar oldu.Ama değdi.Bugün programa başlayacağım.En kısa zamanda da boyumu tam olarak öğrenip yazacağım.Umarım işe yarar.
aynen kardeşim aynı bacak ağrısı bendede oldu sanki birisi çekiyomuş gibi bi his

Back
Yukarı