kas ağrısı gelişmeye mi işaret?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan leone35
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,

Başlayalı daha 1 ay oluyor. İlk başlarda antreman sonunda ertesi günler et kesiği olurdu ama son 2 haftadır hiçbir kas ağrısı yok. Böyle olunca da kasları yeterince yormamış gibi hissediyorum. Antreman sonra et kesiği gelişmeye mi işaret? Veya kas ağrısı olmaması yeterince verimli antreman olmadığı anlamına mı geliyor?

Hayır, vücudunun alıştığına işaret. Ancak ben uzun bir süre kas ağrısı yaşamadıgimda alternatif olarak farklı hareketler yaparım. Mesela t bar rowdan barbell rowa geçtiğimde sirtimin tam ortasında ertesi sabah müthiş bir ağrıyla uyandım. Ağırlıkları arttırabiliyorsan ve güçlendigini hissediyorsan gelişiyorsun demektir, Ağrı olmayabilir

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

kas ağrısı , antrenman yaptığın lifleri çalıştırdığın anlamına gelir yani antrenmanın hakkı verilmiştir, iyi beslenerek desteklemelisin...

ağrı iyidir.ağrının uzun süreli olması ise beslenmediğin ve onarımı sağlayamadığın anlamına gelir.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link : https://www.bodyforumtr.com/threads/gelişme-kaslarda-agrı-acı-kasılma.4311/

Arama Kelimeleri : Kas gelişimi ve ağrı

Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı