Kas büyütmek için kilo almak şart mıdır?

yağ oranım yüzde 24 ve yeni başladım. Hem yağ yakıp hem de hacim kazanmak istiyorum. Ama istiyorum yani mümkün mü pek emin değilim. Şu an 500 kalori açık bırakıp haftada 3 gün hayvan gibi ağırlık çalışıyorum. Bu şekilde kaslar gelişir mi yoksa boşa mı yardırıyorum? Bir de gelişirse bulk yapan birine göre ne kadar fark olur? Teşekkürler..

Yeni başladıysanız böyle bir şey mümkün ama bir süre sonra ikisinden birini seçmek zorundasınız ya yağ yakımı ya da definasyon.

Dostum diyette ağırlık arttırmaya özen gosterdim belim 14 cm incelir iken kolum ve bazı yerleri 1-2 cm büyüdüler.bu işi nasıl yapılacağını bilirsen her şeyi basarirsin.sunu unutma yağlar uzun sureli idman da 10 tekrar ve fazlasında enerjiye daha çok dönüşür bu sayede eksik kalan kalori açığını vücut depon daki yağların kapatır.eger sen az tekrar yaparsan vücut karbonhidratlari kullanır.o yoksa protein ve karbonhidratlari kullanır.biz diyette iken 2 amacımız var
1.vucud olabildiğince yağ depolarımızi enerji olarak kullansın
2.kaslarimizda olabildiğince karbonhidrat ve protein birikimi olsun bu sayede protein sentezi,pump,toparlanma,diyet te bile daha şiş gozukme olayı elde ediyoruz.
Antrenmanlarina 30 rm ile yaptığın 50 tekrarlı setlerde ekle.

Vücut çok çabuk tepki verdiğinden dolayı ilk aylarda yağ yakımı ve kas gelişimi bir arada yapılabiliyor.

Asıl olay beslenmede bitiyor.Temiz bir şekilde protein ağırlıklı beslenirsen amacına ulaşacaksın.

Sana kendi fikrimi,gördüğümü,tecrübe ettiğimi yazıyım.Araştırmalara bakıldığında bazı insanların kilo verirken kas kütlesi koyabilidiği bazılarının ise koyamadığı gözleniyor fakat bb ye yeni başlayanlar genellikle 1 sene içinde yağ yakarken kas koyabiliyor yani benim görüşüm senin yağ yakmandan yanadır ki kas kütlesi koyucağına eminim.

lean bulk araştır. hacimden önce tavsiyem yağ yakman fit bir vücuda sahip olman. sonra lean bulk ile kas hacmi eklemen

Back
Yukarı