Kas Eritmek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Raca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Raca

Üye
Merhaba herkese, idmanınız bol olsun.
Nedeni her ne olursa olsun kaslarımı eritmek istiyorum ( göğüs kaslarım)
Göğüs kaslarım vücudumdaki diğer kaslara göre fazlaca gelişmiş ( Zamanında sadece bench yapıp günümü bitirirdim salonda) . Yağ olmadığına emini çünkü yağ oranımı fazlaca düşürdüm ve göğüslerimdeki sertlik kasdan başka birşey değil. Jinekomastide değil ( 3 adet doktora göründüm, tekiyle rahatlayamadım)
Çok kan ter döküyor insanlar göğüs kası yapmak için ama ben yok etmek istiyorum bu bölgeyi!
Vücudumu dengelemek için omuz çalışmasına bolca yer veriyorum. Ama bilirsiniz biryeri çalışınca diğer yerlerde oraya pasif şekilde çalışır. Yani göğüslerim omuz çalışınca azda olsa koruyordur şeklini, ne yapıcam bilmiyorum :D

Ben böyle birşeye alet olamam , insan göğüs kasını eritmeye çalışır mı :)

vücudunu görmeden tutarlı yorum yapmak doğru olmaya bilir fakat tahminimce ön omuz ve göğüs kaslarını diğer kaslarına oranla fazla çalıştığın için vücudun öne doğru sen farkına varmadan bir eğim göstermiş olabilir. sırt ve arka omuz çalışmalarına önem göster düzelicektir.

Çok merak ettim göğüs kaslarının bi fotoğrafını atabilir misin?

söyleyeyim çözümü. göğüs hariç her yeri tek bölge şeklinde çalışarak kilo ver ama baya bi ver böylece göğüs baya gerileyecek diğer bölgelerin ise çalıştığın için daha az gerileyecek. genel olarak kas kaybedeceksin fakat göğüsün sönmüş olacak.

Back
Yukarı