Kas kütlesi arttırıp yağ düşürmek

Oncelikle bir bayanim 172 60 kiloyum yag oranim 23 ne yazik ki fazla biraz. Hocam hacim icin kastan kilo almam gerektigini ve yagi %4 indirmem gerektigini söyledi yani hem kilo alip hemde yağ oranimi düsürmem gerekiyor. Bunun icin ağırlık antremanlarindan sonra hiit yapiyorum, off gunlerimde kardiyolari arttiriyorum. Beslenmeyidd antreman günleri fazla kalori alarak, off gunlerdeyse ihtiyacim olan miktarda alarak yapiyorum. Makrolarin hesabini yapiyorum. Yani sorum, bu sekilde kas kütlemi arttırıp yağ oranımı düşürebilir miyim?Haftada 2 gun alt 2 gun üst bölge calisiyorum yani toplamda 4 gün. Ve piramit sistemi uyguluyorum 12 10 8 6 seklinde ağırlık arttırıp tekrar düsürmek. 1-2 ay 3x15, 4x12 gibi tekrarlarla calistim ama ağırlık arttıramadığım için piramiti denemeye karar verdim gercektende ağırlıklarımı arttırabiliyorum. Yorumlarinizi bekliyorum:)

O hocanın bulunduğu ortamı şehri ülkeyi terket !!!!!
Abi 4 yağ oranı ne demek hadi 10 de 8 de 4 ne hemde 10-8 arası bile kas kütlesi ekleyen birine az.Ya o adam ta...ak geçiyor yada gerçekten cahil.

İste hedefim kas kütlemi arttirarak kilo alip 19 a inmek. Kas kütlesi artinca yağ oranı düsüyomus sanirim
Sağlıklı beslenme + çalışma ile önce kilo verip sonra yine sağlıklı beslenme + çalışma ile kilo alıp hayalinkzdeki vücuda ulaşabilirsiniz.Tek yapmanız gereken azimli olmak hocanız beslenme programı verdimi ?

Vermedi ama kompleks karbonhidratlari arttir sağlıklı yağlardan ye vb sık/düzenli antremanla yağlanmadan kastan kilo al dedi kilo vermekle ilgili bi söylemi olmadı.

Hem kilo veri hemde kas yapmak diye birsey BENCE yok. Duzenli antrenman az karbonhidrad 0 seker tuketmelisin agirlik calisarakta var olan kasini kismende olsa koruyabilirsin

SM-J510FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oncelikle bir bayanim 172 60 kiloyum yag oranim 23 ne yazik ki fazla biraz. Hocam hacim icin kastan kilo almam gerektigini ve yagi %4 indirmem gerektigini söyledi yani hem kilo alip hemde yağ oranimi düsürmem gerekiyor. Bunun icin ağırlık antremanlarindan sonra hiit yapiyorum, off gunlerimde kardiyolari arttiriyorum. Beslenmeyidd antreman günleri fazla kalori alarak, off gunlerdeyse ihtiyacim olan miktarda alarak yapiyorum. Makrolarin hesabini yapiyorum. Yani sorum, bu sekilde kas kütlemi arttırıp yağ oranımı düşürebilir miyim?Haftada 2 gun alt 2 gun üst bölge calisiyorum yani toplamda 4 gün. Ve piramit sistemi uyguluyorum 12 10 8 6 seklinde ağırlık arttırıp tekrar düsürmek. 1-2 ay 3x15, 4x12 gibi tekrarlarla calistim ama ağırlık arttıramadığım için piramiti denemeye karar verdim gercektende ağırlıklarımı arttırabiliyorum. Yorumlarinizi bekliyorum:)
Kilo koruması için kaç kalori alman gerekiyor?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazal metabolizma hizim 1505 yani 1900-2000 kalori günlük ihtiyacim[DOUBLEPOST=1485368270][/DOUBLEPOST]Kilo vermeye calismiyorum. Tam tersine kas olarak kilo alip yağ oranımı düsürmeyi planliyorum

Bazal metabolizma hizim 1505 yani 1900-2000 kalori günlük ihtiyacim[DOUBLEPOST=1485368270][/DOUBLEPOST]Kilo vermeye calismiyorum. Tam tersine kas olarak kilo alip yağ oranımı düsürmeyi planliyorum
120 gram protein 65 gram yağ 200 - 250 gram arası karbonhidratla 2 hafta beslenin. Yağ oranı çok yüksek kişilerde yağ yakarken kas inşası olabilir fakat yağ oranı çok fazla olmayanlarda bu iş zordur. Kilo korumaya yönelik beslenirseniz bir süre kaslarınız artacaktır yağlarınız da azalacaktır fakat bu uzun sürmez. Kısa zaman içinde olduğunuz yerde saymaya başlarsınız.

Beslenmeyi genelde antreman günlerinde fazla kalori alarak off günlerde ise ihtiyacim olan miktarda kalori alarak yapiyorum. Protein alimim hep ayni off günlerdede antreman günlerindede. Ama off günlerde karbo alimini kısıyorum ve kardiyo yapiyorum. Ağırlık antremanlarından sonrada hiit

Beslenmeyi genelde antreman günlerinde fazla kalori alarak off günlerde ise ihtiyacim olan miktarda kalori alarak yapiyorum. Protein alimim hep ayni off günlerdede antreman günlerindede. Ama off günlerde karbo alimini kısıyorum ve kardiyo yapiyorum. Ağırlık antremanlarından sonrada hiit
2000 kalori kilonu koruyorsa on daylerde 2500 kalori karbonhidrat yoğunluklu bu %60 karbonhidrat %20 protein %20 yağ olabilir. Off günlerde ise yağ yoğunluklu %40 %30 %30 olabilir 1500 kalori yaparsan daha verim alırsın. Yani on günlerde kaloriyi arttırıyorsan off günlerde aynı miktarda kaloriyi düşürmelisin. Umarım faydasını görürsün.

Back
Yukarı