Kas kaybı

Arkadaşlar spora başlayalı 4 hafta oldu psikolojik olarak gerçekten yorulduğum bir konu var o da kas kaybı mı yaşıyorum sorunu.Sporla beraber beslenmeme de dikkat ediyorum karbonhidrat ve protein daha çok karbonhidrata agırlık verebiliyorum ama yurtta kaldığım için ve kaldıgım bölge gelişememiş bir coğrafya olduğundan beslenmemde aksaklık yaşayabiliyorum ve bu aksaklıklardan sonra enerjimi toplamak için acaba kastan mı yakıyorum diye gerçekten dert ediniyorum bir açıklama yaparsanız çok memnun olurum .Spordan sonra agrı ve yorgunluk çok olmuyor ama hafif bi yorgunluk var kilo da vermedim yaş 19.

Arkadaşlar spora başlayalı 4 hafta oldu psikolojik olarak gerçekten yorulduğum bir konu var o da kas kaybı mı yaşıyorum sorunu.Sporla beraber beslenmeme de dikkat ediyorum karbonhidrat ve protein daha çok karbonhidrata agırlık verebiliyorum ama yurtta kaldığım için ve kaldıgım bölge gelişememiş bir coğrafya olduğundan beslenmemde aksaklık yaşayabiliyorum ve bu aksaklıklardan sonra enerjimi toplamak için acaba kastan mı yakıyorum diye gerçekten dert ediniyorum bir açıklama yaparsanız çok memnun olurum .Spordan sonra agrı ve yorgunluk çok olmuyor ama hafif bi yorgunluk var kilo da vermedim yaş 19.
kas kaybı kolay kolay yaşayabilceğin bişey değildir , sana çıkıpta burda makro say falan diyemem tavsiyem gün içinde alman gereken kaloriyi bi şekilde almaya çalış

Bu konuyu bende açmıştım. Gözüne öyle görünebilir ama kas kaybı için ciddi ciddi açlık yaşaman ve kaslarını çalıştırmaman lazım . Beslenmene ve antrenmanına dikkat ettikten sonra kas kaybı yaşamazsın sanırım. İyi günler

Kas kaybı dedikleri gibi zor bi olay. 800-900 kcal almadığın sürece sorun yaşamazsın. Ha kas geliştirmek istiyorsan belki optimum bi gelişim olmaz ama - duruma düşmezsin. Tabi antrenmanlarına devam ettiğin sürece

kas kaybı dediğimiz şey çok nadir görülen bir şey. hastalık falan olmadıkça çok zor. kasların sönmesi olayı da adelenin içi boşalmasıyla alakalı. yani kas kaybı dediğimiz kas hücresinin azalması. adelenin boşalmasıyla meselakarbonhidratın adeleden çekilmesi.
yeterli karbonhidrat ve su alıyorsan kas kaybı yaşamazsın. su atıyorsundur sana öyle geliyordur.

Back
Yukarı