Ömer Alken
Üye
Fizik tedavicinin kesinlikle haklılık payı yok.Hayir kesinlikle kendinize bela falan okumayin.Ben size fizik tedavicinin bana soyledigini soyluyorum ve haklilik payi var.Jimnastikcilerin bacaklari esneme yaptiklari icin ince.bu ornegide verdi bana
Haklilik payi var.Kimse sinirlerini bozmasin.Burda herkes birbirinden birseyler ogrenecek.Saygili olundugu takdirde ustesinden gelinir.tesekkurler[DOUBLEPOST=1532197384][/DOUBLEPOST]
Kasi eski uzunluguna gelene Kadar esneteceksiniz.1 kere esnetmeyle eski boyutuna gelmez. Eski uzunluguna gelmesi vakit alir baya
Çok yüksek kilolarda sauat yapan yüksek yoğunlukta bacak(quadriceps) çalışıp her gün kaslarım daha çok gelişsin,yenilenme süreleri kısalsın diye yarım saate yakın esnetme yaparım.Jimnastikçilerin bacakları ince olması yaptıkları sporun büyük oranda üst vücut performansı gerektirmesindendir.Erkek jimnastikçilerin inanılmaz kol kaslarına sahip Olduğunu göreceksiniz ki bu da kadınlardan fazla testosteron seviyesine sahip olmalarındandır.Esnetme ve kas küçülmesi arasında bir korelasyon olabileceğine ihtimal vermiyorum.Aksine hipertrofi-güç ve esneklik arasında korelasyon bulunur.Bkz. Olimpik halterciler.